reklama
PatkaPatka
Fanka BB :)
Dobranoc <3 Twoją fasolkę też ściskamy!Dziewczynki ja uciekam spać . Nie piszcie tu za dużo co bym rano nie miała do nadrobię ja epopeji
Śpijcie dobrze spokojnej nocy . Wyglaskajcie Fasolki ❤
Wszystko będzie dobrze. Trzymaj się cieplutko!Kochane ja na oddziale ginekologi leze. Nie ma innej opcji jak mnie przyjac i zrobic komplet badan. Na usg 2 mm szczescia (pozamaciczna ciaze mozna wykluczyc) w 4t5d. Na razie nie wiedza skad zabarwiony sluz ale lekarz twierdzi ze to prawdopodobnie efekt zmian hormonalnych (w koncu 9.11 mial byc okres).
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Wszystko gra serduszko bije
Gratulacje [emoji7]
PatkaPatka
Macie jakieś predyspozycje co do płci? Wiadomo, że najważniejsze żeby było zdrowe ale gdybyście mogły wybrać to macie jakieś "marzenia"?
edyta1990
Ale mówimy o tej samej grupie co jest tylko 18 członków?Grupa jest prywatna nie tajna i można wysłać prośbę o dodanie samemu
PatkaPatka
a to jest jeszcze jakaś poza tą główną?Ale mówimy o tej samej grupie co jest tylko 18 członków?
w takim razie na pewno nie o tej samej bo na tej o której myślę, jest ponad 100
Kasiaparasia
I
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Jak się czujecie ? Jak radzicie sobie z wymiotami? Ja już nie mam siły czuje się wykończona jak tylko coś zjem to lecę , lekarz kazał mi zrobić ft3 i ft4 i jutro być z wynikami. Myślicie że może być coś z tarczyca dlatego wysłał mnie na te badania ?
Tsk plus tsh to tarczyca