niunia2324
Fanka BB :)
Ale wiesz, chodzi o to zdrobnienie Wicek, w ogóle nie brałam tego pod uwagę, a totalnie mi nie leżyŁadne oryginalne, to wasza decyzja ja bym na nią nie patrzyła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale wiesz, chodzi o to zdrobnienie Wicek, w ogóle nie brałam tego pod uwagę, a totalnie mi nie leżyŁadne oryginalne, to wasza decyzja ja bym na nią nie patrzyła
Nie znam żadnego wiec nie wiem jak nazywają wincentaAle wiesz, chodzi o to zdrobnienie Wicek, w ogóle nie brałam tego pod uwagę, a totalnie mi nie leży
Daje radę, czasem jest ciężko jak młoda pokazuje nerwy, chyba bunt dwulatka mamy od 3 dni nie spi wogole w dzień a i tak zasypia koło 22 na szczęście dalej nie przejawia zazdrości, oby tak zostało.
Moje dziewczyny dzisiaj. Chciałam żeby mała polezala na brzuszku to oczywiście to dla Zosi pieluszka
Zdecydowanie ćwiczą nasza cierpliwość a wy już macie imię ?
Cudne panny!
Mikel też ma bunt dwulatka. Czasem mam tak dosyć... Jak tylko coś jest nie po jego myśli, to od razu płacz, krzyk, machanie rękami... No ale na szczęście szybko mu przechodzi.
Tak, my mamy baskijskie: Amaia.Zdecydowanie ćwiczą nasza cierpliwość a wy już macie imię ?
Ale ładne, to dziewczynka ?Tak, my mamy baskijskie: Amaia.
TakAle ładne, to dziewczynka ?
Ale super ciekawe jak to jest mieć parke
Jak już ja będę miała to dam znać póki co mam nadzieję że mi nagle nie powiedzą że to chłopiec bo i z tym różnie bywa... A ja już jestem bardzo psychicznie i wyprawkowo przygotowana na dziewczynkę.Ale super ciekawe jak to jest mieć parke