Nic mi nie doradzono w szpitalu. Mam wrażenie ze za płytko łapie pierś, wędzidełko ma dobre. Myśle ze podobna ale pewnie mie długo jak się zmieni to będzie bardziejŚwieżynka
Życzę zeby szybko ból odpuścił.
Konsultowałaś się z doradcą laktacyjnym?
Zuza podobna do Zosi?
Trzymajcie się dzielnie
reklama
hej dziewczyny jak się czujecie ? @Martitta88 @niunia2324
niunia2324
Fanka BB :)
Hejahej dziewczyny jak się czujecie ? @Martitta88 @niunia2324
Ja jestem wielkim slonio czołgiem, mimo iż tym razem nie mam cukrzycy, znowu przybieram mocno a brzuch, jak doktorek nawet stwierdził jak z trojaczkami
A jak u Ciebie???! Wlasnie myslalam ostatnio o was z onka i zastanawialam się jak sobie radzicie podwojne mamusie.
Martitta88
Gratulacje, dziewczyny!Czesc dziewczyny ! My z @Onka4419 juz rozpakowane. Przedstawiam wam Zuzię 3620g 52cm
Zuzia cudna
Mi jakimś cudem umknęły te wszystkie posty, dopiero teraz przeczytałam. Jak sobie radzicie?
Ja się czuję w miarę dobrze, jeszcze mi trochę zostało, prawie 3 miesiące. Teraz odstawiam Mikela od piersi stopniowo. Zostały nam póki co 3 karmienia: na drzemkę, zaśnięcie wieczorem i jedno przebudzenie w nocy. Za jakieś dwa tygodnie powinien być odstawiony.
Daje radę, czasem jest ciężko jak młoda pokazuje nerwy, chyba bunt dwulatka mamy od 3 dni nie spi wogole w dzień a i tak zasypia koło 22 na szczęście dalej nie przejawia zazdrości, oby tak zostało.
Moje dziewczyny dzisiaj. Chciałam żeby mała polezala na brzuszku to oczywiście to dla Zosi pieluszka
Moje dziewczyny dzisiaj. Chciałam żeby mała polezala na brzuszku to oczywiście to dla Zosi pieluszka
Załączniki
Jesteśmy już po pierwszym szczepieniu. Byłam w szoku jak szybko się uspokajała, płakała może sekundę po każdym ukłuciu
Tez teraz więcej z Zuzia się najeździłam, byłam u neurologopedy, później podcięcie wędzidełka, chirurg- dzikie mięsko się robiło w pępku, fizjoterapeuta - być może ma napiecie przez wedzidelko i musimy ćwiczyć żeby rozluźnić raczki i żeby glowke dźwigała sama. Była ulozeniowo lekko w literę C i jeszcze troszkę zostało wiec musimy „naciągać” lewa stronę ćwiczeniami
Tez teraz więcej z Zuzia się najeździłam, byłam u neurologopedy, później podcięcie wędzidełka, chirurg- dzikie mięsko się robiło w pępku, fizjoterapeuta - być może ma napiecie przez wedzidelko i musimy ćwiczyć żeby rozluźnić raczki i żeby glowke dźwigała sama. Była ulozeniowo lekko w literę C i jeszcze troszkę zostało wiec musimy „naciągać” lewa stronę ćwiczeniami
niunia2324
Piękne panienkiDaje radę, czasem jest ciężko jak młoda pokazuje nerwy, chyba bunt dwulatka mamy od 3 dni nie spi wogole w dzień a i tak zasypia koło 22 na szczęście dalej nie przejawia zazdrości, oby tak zostało.
Ano widzisz, zawsze coś z tymi niemowlakami jest taz pamiętam jak z Kostkiem jeździłam, to neurologopeda, to rehabilitacja bo też miał lekką asymetrie, to osteopaty i tak wkoło, mam tylko nadzieję, że teraz Maleńki trochę tego oszczędzi
Za to mamy mega problem z imieniem, mieliśmy już wybrane, ale teściowa zrobila taką szopkę że odechciało mi się tego imienia dać
Ojej a jakie mieliście wybrane ?Piękne panienki
Ano widzisz, zawsze coś z tymi niemowlakami jest taz pamiętam jak z Kostkiem jeździłam, to neurologopeda, to rehabilitacja bo też miał lekką asymetrie, to osteopaty i tak wkoło, mam tylko nadzieję, że teraz Maleńki trochę tego oszczędzi
Za to mamy mega problem z imieniem, mieliśmy już wybrane, ale teściowa zrobila taką szopkę że odechciało mi się tego imienia dać
niunia2324
WincentyOjej a jakie mieliście wybrane ?
Zrobiła wywód jakie to beznadziejne imię, i że będą mówić na niego Wicek, i nikt nie będzie patrzyl na to, że ja chce zdrobnienie Wini
reklama
Ładne oryginalne, to wasza decyzja ja bym na nią nie patrzyłaWincenty
Zrobiła wywód jakie to beznadziejne imię, i że będą mówić na niego Wicek, i nikt nie będzie patrzyl na to, że ja chce zdrobnienie Wini