jakiś czas temu zaglądałam bo strasznie wkładała palec do tylu i jakby się po nim gryzła właśnie jakby na 5 ale nic nie było. Pewnie teraz to moja sprawka jutro pójdę z nią do pediatry ale cudów po niej nie oczekuje niech chociaż oslucha jaU nas gorączka i za chwilę katar... Piątka wyszła a nie skojarzyłam faktów bo nigdy nie miał objawów ząbkowania... Dopiero mi palcem pokazał że go boli wyrodna matka. Myślałam na początku że może się ugryzł z język czy coś..
reklama
niunia2324
Fanka BB :)
U nas to samo terazU nas gorączka i za chwilę katar... Piątka wyszła a nie skojarzyłam faktów bo nigdy nie miał objawów ząbkowania... Dopiero mi palcem pokazał że go boli wyrodna matka. Myślałam na początku że może się ugryzł z język czy coś..
niunia2324
Wzięło mnie na wspominki i wróciłam do postu, gdzie wyslalam Wam zdjęcie testu ciążowego, nie ogarniam jak ten czas leci, już połowa lipca, teraz 2 urodziny lipcowych Maluchów z naszego wątku, tak bardzo bym chciała zatrzymać ten czas, uwielbiam być w ciąży, mimo iż nie jest łatwo z tym słoniowym gabarytem, i tak bardzo się boję, ze nie podołam po porodzie
Jeszcze Maluch się obrócił z pozycji główkowej w poprzek i na ukos, mega mnie rozciąga w brzuchu, aż to bolesne i duszące. Niechętnie myślę też o drugim cc
A i przede mną cały sierpień z Kostkiem w domu będzie ciekawie
Dobrego weekendu
Jeszcze Maluch się obrócił z pozycji główkowej w poprzek i na ukos, mega mnie rozciąga w brzuchu, aż to bolesne i duszące. Niechętnie myślę też o drugim cc
Dobrego weekendu
Martitta88
A Teściowa Ci trochę pomaga?Wzięło mnie na wspominki i wróciłam do postu, gdzie wyslalam Wam zdjęcie testu ciążowego, nie ogarniam jak ten czas leci, już połowa lipca, teraz 2 urodziny lipcowych Maluchów z naszego wątku, tak bardzo bym chciała zatrzymać ten czas, uwielbiam być w ciąży, mimo iż nie jest łatwo z tym słoniowym gabarytem, i tak bardzo się boję, ze nie podołam po porodzie
Dobrego weekendu
niunia2324
Ja nie proszę o pomoc.A Teściowa Ci trochę pomaga?
Ale teściowa wpada co jakiś czas, w sumie dość często (zależy jakie ma zmiany w pracy) do nas a bardziej do Kostka, pobawi się z nim, czasem wyjdzie na spacer, a czasem weźmie go do siebie na dół, ale nie jest z tym jakaś wybitnie nachalna całe szczęście Kostek uwielbia, bo ona mu całą uwagę poświęca przez ten czas jak są razem. Także nie narzekam
Denerwują mnie czasem jej teksty, no ale to chyba normalka niestety jestem taka, że raczej jej nie zwrócę uwagi
Martitta88
Apropo bycia w ciąży, to ja właśnie za bardzo nie lubię w niej być. Jeszcze jak nie było drugiego brzdąca to jeszcze, ale teraz mnie tak wkurza ta niemoc i ciążowe dolegliwości... Mam dość, a to jeszcze 2,5 miesiąca u mnie
Martitta88
Ja jeszcze nie jestem już 5 dni po terminie i czuję się jak
A co u Was? Jak sobie radzicie z dwojeczka?
A co u Was? Jak sobie radzicie z dwojeczka?
reklama
niunia2324
Hejka!!!Hej dziewczyny jak się czucie ? Już rozpakowane ?
Właśnie miałam pytać jak u Was i jak się udała adaptacja Zuzi, bo u nas jest straszna zazdrość, normalnie nie się, że Kostek zrobi Małemu krzywdę
Ja urodziłam 29.sierpnia, Kornel 4200 wagi drugie cięcie.