jakiś czas temu zaglądałam bo strasznie wkładała palec do tylu i jakby się po nim gryzła właśnie jakby na 5 ale nic nie było. Pewnie teraz to moja sprawkaU nas gorączka i za chwilę katar... Piątka wyszłaa nie skojarzyłam faktów bo nigdy nie miał objawów ząbkowania... Dopiero mi palcem pokazał że go boli
wyrodna matka. Myślałam na początku że może się ugryzł z język czy coś..
![]()
reklama
niunia2324
Fanka BB :)
U nas to samo terazU nas gorączka i za chwilę katar... Piątka wyszłaa nie skojarzyłam faktów bo nigdy nie miał objawów ząbkowania... Dopiero mi palcem pokazał że go boli
wyrodna matka. Myślałam na początku że może się ugryzł z język czy coś..
![]()

niunia2324
Wzięło mnie na wspominki i wróciłam do postu, gdzie wyslalam Wam zdjęcie testu ciążowego, nie ogarniam jak ten czas leci, już połowa lipca, teraz 2 urodziny lipcowych Maluchów z naszego wątku
, tak bardzo bym chciała zatrzymać ten czas, uwielbiam być w ciąży, mimo iż nie jest łatwo z tym słoniowym gabarytem
, i tak bardzo się boję, ze nie podołam po porodzie 
Jeszcze Maluch się obrócił z pozycji główkowej w poprzek i na ukos, mega mnie rozciąga w brzuchu, aż to bolesne i duszące. Niechętnie myślę też o drugim cc
A i przede mną cały sierpień z Kostkiem w domu

będzie ciekawie
Dobrego weekendu

Jeszcze Maluch się obrócił z pozycji główkowej w poprzek i na ukos, mega mnie rozciąga w brzuchu, aż to bolesne i duszące. Niechętnie myślę też o drugim cc

A i przede mną cały sierpień z Kostkiem w domu

Dobrego weekendu

Martitta88
A Teściowa Ci trochę pomaga?Wzięło mnie na wspominki i wróciłam do postu, gdzie wyslalam Wam zdjęcie testu ciążowego, nie ogarniam jak ten czas leci, już połowa lipca, teraz 2 urodziny lipcowych Maluchów z naszego wątku, tak bardzo bym chciała zatrzymać ten czas, uwielbiam być w ciąży, mimo iż nie jest łatwo z tym słoniowym gabarytem
, i tak bardzo się boję, ze nie podołam po porodzie
A i przede mną cały sierpień z Kostkiem w domubędzie ciekawie
Dobrego weekendu![]()
niunia2324
Ja nie proszę o pomoc.A Teściowa Ci trochę pomaga?
Ale teściowa wpada co jakiś czas, w sumie dość często (zależy jakie ma zmiany w pracy) do nas a bardziej do Kostka, pobawi się z nim, czasem wyjdzie na spacer, a czasem weźmie go do siebie na dół, ale nie jest z tym jakaś wybitnie nachalna całe szczęście

Denerwują mnie czasem jej teksty, no ale to chyba normalka

Martitta88
Apropo bycia w ciąży, to ja właśnie za bardzo nie lubię w niej być. Jeszcze jak nie było drugiego brzdąca to jeszcze, ale teraz mnie tak wkurza ta niemoc i ciążowe dolegliwości... Mam dość, a to jeszcze 2,5 miesiąca u mnie 

Martitta88
Ja jeszcze nie 

jestem już 5 dni po terminie i czuję się jak 
A co u Was? Jak sobie radzicie z dwojeczka?

A co u Was? Jak sobie radzicie z dwojeczka?
reklama
niunia2324
Hejka!!!Hej dziewczyny jak się czucie ? Już rozpakowane ?
Właśnie miałam pytać jak u Was i jak się udała adaptacja Zuzi, bo u nas jest straszna zazdrość, normalnie nie się, że Kostek zrobi Małemu krzywdę

Ja urodziłam 29.sierpnia, Kornel 4200 wagi drugie cięcie.