reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

U nas gorączka i za chwilę katar... Piątka wyszła 🙈a nie skojarzyłam faktów bo nigdy nie miał objawów ząbkowania... Dopiero mi palcem pokazał że go boli 🙆🏻‍♀️wyrodna matka. Myślałam na początku że może się ugryzł z język czy coś.. 🤣🤣🤦🏼‍♀️
jakiś czas temu zaglądałam bo strasznie wkładała palec do tylu i jakby się po nim gryzła właśnie jakby na 5 ale nic nie było. Pewnie teraz to moja sprawka :( jutro pójdę z nią do pediatry ale cudów po niej nie oczekuje niech chociaż oslucha ja

reklama
Wzięło mnie na wspominki i wróciłam do postu, gdzie wyslalam Wam zdjęcie testu ciążowego, nie ogarniam jak ten czas leci, już połowa lipca, teraz 2 urodziny lipcowych Maluchów z naszego wątku😁😊, tak bardzo bym chciała zatrzymać ten czas, uwielbiam być w ciąży, mimo iż nie jest łatwo z tym słoniowym gabarytem😅, i tak bardzo się boję, ze nie podołam po porodzie 🥲
Jeszcze Maluch się obrócił z pozycji główkowej w poprzek i na ukos, mega mnie rozciąga w brzuchu, aż to bolesne i duszące. Niechętnie myślę też o drugim cc 😏
A i przede mną cały sierpień z Kostkiem w domu😳🤠🤪 będzie ciekawie🥴
Dobrego weekendu😘

Wzięło mnie na wspominki i wróciłam do postu, gdzie wyslalam Wam zdjęcie testu ciążowego, nie ogarniam jak ten czas leci, już połowa lipca, teraz 2 urodziny lipcowych Maluchów z naszego wątku😁😊, tak bardzo bym chciała zatrzymać ten czas, uwielbiam być w ciąży, mimo iż nie jest łatwo z tym słoniowym gabarytem😅, i tak bardzo się boję, ze nie podołam po porodzie 🥲
Jeszcze Maluch się obrócił z pozycji główkowej w poprzek i na ukos, mega mnie rozciąga w brzuchu, aż to bolesne i duszące. Niechętnie myślę też o drugim cc 😏
A i przede mną cały sierpień z Kostkiem w domu😳🤠🤪 będzie ciekawie🥴
Dobrego weekendu😘
A Teściowa Ci trochę pomaga?

A Teściowa Ci trochę pomaga?
Ja nie proszę o pomoc.
Ale teściowa wpada co jakiś czas, w sumie dość często (zależy jakie ma zmiany w pracy) do nas a bardziej do Kostka, pobawi się z nim, czasem wyjdzie na spacer, a czasem weźmie go do siebie na dół, ale nie jest z tym jakaś wybitnie nachalna całe szczęście 😆 Kostek uwielbia, bo ona mu całą uwagę poświęca przez ten czas jak są razem. Także nie narzekam 😅
Denerwują mnie czasem jej teksty, no ale to chyba normalka 😇 niestety jestem taka, że raczej jej nie zwrócę uwagi🙄

Apropo bycia w ciąży, to ja właśnie za bardzo nie lubię w niej być. Jeszcze jak nie było drugiego brzdąca to jeszcze, ale teraz mnie tak wkurza ta niemoc i ciążowe dolegliwości... Mam dość, a to jeszcze 2,5 miesiąca u mnie 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ojj będą wywoływać czy każą czekać jeszcze ?
Oby wkoncu ruszyło 😀
U nas wszystko dobrze, dajemy radę. Zuzia już coraz fajniejsza a Zosia jest cudowna siostra zaczepia ja, przynosi jej zabawki😊 a Zuzia od razu się do niej śmieje 🥰

reklama
Do góry