reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Jak tam opowiadacie o tych testach pappa i takich chorobach to wyobraźcie sobie ze leżałam z dziewczyna po porodzie, która cała ciąże miała idealna testy pappa niby ok prenatalne super i urodziła chłopczyka z downem. Ginekolog po prostu im nie powiedzial ze mały jest chory i przy porodzie wyszło.
Dr Hluszij przyjmuje u mnie w mieście i nadal odbiera porody

A jeśli chodzi o podwozie to ja się gole co drugi dzień. Obowiązkowo balsam . I 13.12 mam wizytę u fryzjera 🤣🤣

Wczoraj miałam iść na pazury ale moja babeczka odmówiła wizytę 🤷🏻‍♂️

Kończę obiad , wstawiam do piekarnika lasagne ze szpinakiem i mięsem.

Tak Aas czytam i jak żadnych objawowo u mnie nie było to nagle wszystkie :D

Podbrzusze kłuje i bardzo „mokro” się zrobiło

Jak tam opowiadacie o tych testach pappa i takich chorobach to wyobraźcie sobie ze leżałam z dziewczyna po porodzie, która cała ciąże miała idealna testy pappa niby ok prenatalne super i urodziła chłopczyka z downem. Ginekolog po prostu im nie powiedzial ze mały jest chory i przy porodzie wyszło.
Dr Hluszij przyjmuje u mnie w mieście i nadal odbiera porody
Szok.. powinien mieć zakaz wykonywania zawodu.
Ale ostatnio jeden z terapeutów opowiadał nam o kobiecie, która była w ciąży, miała urodzić cieżko chore dziecko, no to nawet nie do końca był wytworzony człowiek, nie przeżyłoby nawet porodu, była umówiona z lekarzem który od lat za drobną sumkę dokonywał aborcji na terminacje (legalny zabieg przerwania ciąży) i w ostatnim możliwym terminie jej odmówił argumentując to klauzulą sumienia. To dopiero jest ch*j.

powiem wam. ze to jest skurwysyństwo i że strony tego co zataił (nie oglądała wyników badań?) i tego co odmówił już umówionej aborcji. Brak słów poprostu

jakoś mnie mdli.
Kawę wypiłam bo bym cały dzień przespała. Pogoda nie zachęca do obudzenia się. no i od rana a to coś kłuję, a to jakiś skurcz. o potoku nie wspomnę ;)

reklama
ja chyba wczoraj mialam
A jak po córkę do przedszkola szłam to tak mi się w głowie zakrecilo że aż się zatoczylam i musiałam się zatrzymać i uspokoić asfalt na drodze

Do góry