reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Bozesz... Co ja miałam za ciężka noc... Koszmar niesamowity mi się śnił... Obudziłam się z płaczem i mokra od potu... Spałam może 2 godz... Ale córka poszła do szkoły reszta do pracy a ja się zdrzemnelam... Ciągle siusiam już mnie Zośka zaczyna boleć od podcierania😜... Podwozie raz zaboli raz zakuje... Mdłości niesamowite... Już bym chciała być po wizycie... A tu jeszcze cały tydzień... Zeswirowac można

reklama
Bozesz... Co ja miałam za ciężka noc... Koszmar niesamowity mi się śnił... Obudziłam się z płaczem i mokra od potu... Spałam może 2 godz... Ale córka poszła do szkoły reszta do pracy a ja się zdrzemnelam... Ciągle siusiam już mnie Zośka zaczyna boleć od podcierania😜... Podwozie raz zaboli raz zakuje... Mdłości niesamowite... Już bym chciała być po wizycie... A tu jeszcze cały tydzień... Zeswirowac można
Ja narazie mdłości nie mam chociaż nie ukrywam że czekam kiedy ten dzień nastąpi 🤣 co do siusiania to mam tak samo czasami to pierdolca można dostać od tego🤣

Dziewczyny wróciłam właśnie z nieplanowanej wizyty u ginekologa. Coś mi śluz z krwią się pojawił. Ale na szczęście wszystko ok, tyle że mam sporą nadżerkę. W piątek mam wizytę u swojego lekarza :) Niestety średnio jestem zadowolona z usg. Lekarz mówił, że fasolek już jest ale jeszcze bardzo malutki. Nie zmierzył pęcherzyka więc nie wiem czy to 5 tydzień, czy tak jak mi wychodzi z obliczeń - 6.

potok w ciąży jest normalny.
Lola nie dygaj, ja ci tu zaraz wykracze wszystkie objawy ciąży ;)

Mdli mnie jak nie wiem, a czuje ze to pora karmienia się zbliża, głowa mnie coś rozbolala, podwozie oczywiście kłuję.
Oooo i cyce dołączyły do orkiestry

mozesz mi oddac swoje mdlosci nawet x10 😂

reklama
Do góry