Dziewczyny, zauważyłam ze od jakiegoś tygodnia mała szczególnie wieczorami tak dziwnie się „rzuca” nie wiem może to przy tym ze już jest zmęczona wieczorem. Ale trochę mi to przypomina takie jakby skurcze mięśni czy coś. Takie nagle ruchy co jakiś czas. Nie wiem jak dobrze to opisać. W poniedziałek skończy 13 tygodni. Czy to jest normalne, czy powinnam się niepokoić, bądź obserwować przez jakiś czas ?
Próbowałam dowiedzieć się od pediatry na szczepieniu, choćby po to żeby nas uspokoiła lub gdzies pokierowała. Ale dowiedziałam się tylko tyle ze może to kolki ... doradzacie coś ?
tez myślałam ze to może być coś ze wzmożonym napięciem mięśniowym ale wydaje mi się ze to nie będzie raczej to No ona się nie pręży/napina tylko właśnie takie chwilowe ma.
moze to normalne a ja osiwieje ze zmartwienia
Próbowałam dowiedzieć się od pediatry na szczepieniu, choćby po to żeby nas uspokoiła lub gdzies pokierowała. Ale dowiedziałam się tylko tyle ze może to kolki ... doradzacie coś ?
tez myślałam ze to może być coś ze wzmożonym napięciem mięśniowym ale wydaje mi się ze to nie będzie raczej to No ona się nie pręży/napina tylko właśnie takie chwilowe ma.
moze to normalne a ja osiwieje ze zmartwienia