reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

też macie tak mokro w podwoziu?
jakbym popuscila albo się coś wylalo, stałam w sklepie aż poczułam jak cieknie, przestraszyłam się trochę.
Choć pamiętam że w pierwszej ciąży wkładkę zmienialam 2/3 razy dziennie.
Dzień dobry

reklama
jakbym popuscila albo się coś wylalo, stałam w sklepie aż poczułam jak cieknie, przestraszyłam się trochę.
Dzień dobry
U mnie Sahara zrobiłam sobie kawę hmm no i stwierdziłam że blee jakaś dziwna A tu się chciałam troszkę obudzic

Dzień dobry
Ja tak mam po luteinie, ale nie moge uzywac teraz wkładek bo mi robią armagedon. Dostalam tak bolesnego uczulenia po nich, ze teraz az sie boje brac jakiejkolwiek. A sprawdzone mialam, od lat ta sama firma.

Ja z okolic gor :) Nowy Sacz.
U mnie ogolnie rozowy sluz od kilku dni wiec czekam w ktora strone to pojdzie. I na tyle ciaz nigdy nie mialam problemu z zadnymi infekcjami miejsc intymnych a teraz cos mi dolega :( probowalam sie zapisac do lekarza rodzinnego ale nie odbieraja wiec najwyzej jutro podjade osobiscie.

Dzień dobry
Ja też się wczoraj bardzo przestraszylam, wracałam z roboty i czuje, a tam mi cieknieee. Szybko do toalety żeby sprawdzić czy to oby nie krew, a tam
Dzień dobry
Ja tak mam, wczoraj wracałam z pracy i po drodze robiłam przerwę do toalety, żeby sprawdzić co to... nie ukrywam że się wystraszylam :eek:

Dzień dobry
Ja tak mam a tak mnie dzisiaj kłuje po lewej stronie podbrzusze ze masakra 😬

Ja z okolic gor :) Nowy Sacz.
U mnie ogolnie rozowy sluz od kilku dni wiec czekam w ktora strone to pojdzie. I na tyle ciaz nigdy nie mialam problemu z zadnymi infekcjami miejsc intymnych a teraz cos mi dolega :( probowalam sie zapisac do lekarza rodzinnego ale nie odbieraja wiec najwyzej jutro podjade osobiscie.
Mieszkałam i uczyłam się dwa lata w Nowym Saczu :) w bardzo charakterystycznej szkole 🤣🤣🤣

Umi ja używam z Belli, wg mnie są najlepsze bo nie przemakają jak carefree. Poproboj wkładek z innych firm. Są przecież w małych opakowaniach.
Tez uzywalam belli tych w granatowym opakowaniu. Byly dla mnie najlepsze, no ale kiszka. Musze szukac jakichs najbardziej bawelnianych i przewiewnych. Naturella odpadla, zastanawiam sie nad carrefree, ale wszystko mnie podraznia, nawet majtki babcine musze nosic i dopiero w nich sie super czuje, bo wszystkie koronki i jakies poliestrowe cuda mnie podrazniały choc wczesniej chodzilam w czym popadło.

reklama
Do góry