Martitta88
Fanka BB :)
Ja już mam po kuzynie męża ale też mi się wydaje że kombinezon praktyczniejszy jeżeli chodzi o wyciąganie z wózka. Ale ja chyba będę miała i kombinezon i będę równocześnie wkładała do śpiworka, a po prostu pod kombinezonem nie będę wkładała nie wiadomo ilu ubranek. Taki jest plan...rozglądaałyście się już za śpiworkami do wózka na zimę czy wybiegam za bardzo w przyszłość?
Ja na razie nie mam kiedy wrocić. Jak Mikel mi daje coś zrobić to wolę albo coś zrobić w domu albo spać. Ale nietrzymanie moczu też mnie dotyczy chociaż nawet nie czuję jak mi trochę leci tylko potem widzę w toalecie dopiero wczoraj to zauważyłam.Dziewczyny, czy wróciłyście już do aktywności fizycznej? Ja ostatnio chciałam poćwiczyć z Kołakowską, ale jak tylko zaczęły się podskoki to co chwila biegałam do toalety:/. Nie wiem, czy już się martwić i pójść do jakiegoś fizjoterapeuty uro-ginekologicznego, czy dać sobie czas. Jak jest u Was z trzymaniem moczu?
Jaka to pozycja naturalna odchylona?U nas było ulewanie, zmieniłam pozycje do karmienia na naturalna odchylona i jest lepiej a co to za syrop z ciekawości?
Mój Mikel od kilku dni ma problemy z brzuszkiem. Nie może się wypróżnić ani "wygazować" i się biedny pręży i płacze. Jutro ma dzwonić do nas pediatra i zobaczymy co poradzi.
Mały ma też biały nalot na języku ale nie chce tego pocierać żeby zobaczyć czy to mleko bo wyczytałam gdzieś że jeżeli to pleśniawki to można w ten sposób podrażnić bardziej te miejsca z pleśniawkami. Czy któraś z Was miała u swoich szkrabów problemy z pleśniawkami? Pamiętam że któraś z Was pisała że dziecko miało biały nalot.
Też się pochwalę swoim grubciem