Dziewczyny, ktore sa juz po pierwszych szczepieniach, kupowalyscie szczepionke skojarzona, czy to co na nfz- 4 wklucia? Jesli skojarzona, to co Wami kierowalo, mniej wkluc, czy czyms innym Was przekonali?
tez się chetnie dowiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, ktore sa juz po pierwszych szczepieniach, kupowalyscie szczepionke skojarzona, czy to co na nfz- 4 wklucia? Jesli skojarzona, to co Wami kierowalo, mniej wkluc, czy czyms innym Was przekonali?
Ja wybrałam te 4 na NFZ. Mała delikatnie po nich płakała, wieczorem miala stan podgorączkowy, a następnego dnia lekką gorączkę. Czytałam, że to jest całkiem normalne zjawisko, ale bidulka przez 2 dni ciągle tylko spała i była taka zmęczona.Dziewczyny, ktore sa juz po pierwszych szczepieniach, kupowalyscie szczepionke skojarzona, czy to co na nfz- 4 wklucia? Jesli skojarzona, to co Wami kierowalo, mniej wkluc, czy czyms innym Was przekonali?
My idziemy we wtorek az strach patrzeć na te biedne łezki przy szczepieniuMy tez zdecydowaliśmy ze bedziemy szczepić z NFZ , ale mamy jeszcze troszkę czasu . Mała jutro kończy 5 tyg .i tez bedziemy dodatkowo szczepić na rotawirusa
No ja z moim starszym tez na rota w szpitalu bylam i teraz nad tym sie nawet nie zastanawiam, to szczepienie z reszta powinno byc obowiazkowe.Co do szczepień. Ja zostaje przy tradycyjnym szczepieniu ale w zamian inwestuje w rotawirusa. Mój starszy syn był zarażony i nie chce ponownie przez ten dramat przechodzić