Pralinka2020
Fanka BB :)
wiecie może ile kosztuje szczepienie na pneumokoki 13 szczepów?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsza dawka między 6a12t druga 16a24 tyg i rotarix to 2 dawki a ten drugi to 3dawki. Koszt rotarixu to ok 300zl 1 dawkaA kiedy się szczepi na rotawirusa ?
my byliśmy dzisiaj u pediatry ale zapomniałam zapytać. Ogólnie to dramat rozmawiać w tych maseczkach i jeszcze mała zaczela płakać to nie słychać siebie na wzajem
A i doustna szczepionkaA kiedy się szczepi na rotawirusa ?
my byliśmy dzisiaj u pediatry ale zapomniałam zapytać. Ogólnie to dramat rozmawiać w tych maseczkach i jeszcze mała zaczela płakać to nie słychać siebie na wzajem
Na zmianę jeden cyc dzidzia drugi kolektor ja zastanawiam się nad zakupem drugiego.Dziewczyny , czy jak odciagacie pokarm i jednocześnie na drugiej piersi macie kolektor, to czy potem na ta pierś tez nakładacie laktator?