reklama
karolaka88
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie spakowalam ale biore normalny. A mi dzis strasznie ciezko... tak mnie juz te zebra rozpieraja ze masakra. Pod cyckami to mam wszystko zdretwiale i czekam az ten brzuch sie juz obnizy
AsiaPelasia
A to wezmę ten normalny też, nie ma mocnego zapachu
Mi się troszkę obniżył ale to tak dosłownie milimetry, wygodniej się oddycha ale jeszcze nie do porodu
Mi się troszkę obniżył ale to tak dosłownie milimetry, wygodniej się oddycha ale jeszcze nie do porodu
Basik12
Zaangażowana w BB
Ja tez mam dzis sporo siły , duzo nadrobiłam w domu . Ale spadku wagi nie zauważyłam mam 12 kg na plusie , jeszcze 10 dni do porodu . Ciekawe ile kg zostanie do zrzuceniaZważyłam się i mam 2,5 kg na minusie No ale to dzięki dzisiejszej pogodzie, przyjemniej jest wiec tyle wody we mnie nie stoi pewnie
A jak samopoczucia? Ja dziś siły mam sporo, okna umyłam w salonie ale raz raz karcherem wiec nic się nie zmęczyłam nawet. Walizka zamknięta ale mam 3 koszule, pójdę dzis dokupić jeszcze ze 2 bo jak będzie gorączka w szpitalu to będę żałowała, że nie wzięłam więcej do mojego komfortu.
Dziewczyny jaki sztyft, kulkę polecacie bezzapachową?
Martitta88
Ja też 12 na plusie, 6 dni do porodu ale nie przejmuję się tym zupełnie tylko troche tym ile z tego waży Mały, bo ostatnie USG miałam w 34. tygodniu, a ostatnie tygodnie sporo mi przybyło i nie wiem czy to nie on się tak spasł na zakończenieJa tez mam dzis sporo siły , duzo nadrobiłam w domu . Ale spadku wagi nie zauważyłam mam 12 kg na plusie , jeszcze 10 dni do porodu . Ciekawe ile kg zostanie do zrzucenia
My ten sam termin ciekawa jestem która pierwsza heheheh kurczę ja liczę na ten tydzienJa też 12 na plusie, 6 dni do porodu ale nie przejmuję się tym zupełnie tylko troche tym ile z tego waży Mały, bo ostatnie USG miałam w 34. tygodniu, a ostatnie tygodnie sporo mi przybyło i nie wiem czy to nie on się tak spasł na zakończenie
AsiaPelasia
Eee dziewczyny to ja mam 20 kg na plusie całościowo 22 konkretnie ale te 2 właśnie tak skaczą i zobaczymy co to będzie- ale jakoś tez się nie przejmuje ile zostanie, co se przytyje to se schudnę
I też liczę na rozwiązanie W tym tygodniu
I też liczę na rozwiązanie W tym tygodniu
Natalia198777
Ja przytylam 9.5 kg na końcówce schudłam ok 1.5kg..... Załamana jestem tym, że jeszcze nie urodziłam i tyle mnie tu wyprzedziło i wyprzedzi za chwile.....
Martitta88
Ja już na nic nie liczę tzn. tylko na to, żeby nie mieć przenoszonej ciąży.My ten sam termin ciekawa jestem która pierwsza heheheh kurczę ja liczę na ten tydzien
@Natalia198777 ja raczej Cię nie wyprzedzę, bo nie mam ani brzucha obniżonego, ani nie miałam syndromu wicia gniazda, a wręcz odwrotnie: mam syndrom opitalania się, skurcze przepowiadające były i się zmyły, czop nie odszedł. No nic, po prostu nic się nie dzieje, tylko zgaga mi się pogarsza, czyli praktycznie zamiast iść do przodu to ja się cofam
reklama
Natalia198777
Ja już miałam chyba wszystkie syndromy , że to już i im bylo bliżej daty tym jakbym.tez miała wrażenie , że się cofam . Myślałam, że to może cisza przed burzą no ale jak widać nieeeee......Ja już na nic nie liczę tzn. tylko na to, żeby nie mieć przenoszonej ciąży.
@Natalia198777 ja raczej Cię nie wyprzedzę, bo nie mam ani brzucha obniżonego, ani nie miałam syndromu wicia gniazda, a wręcz odwrotnie: mam syndrom opitalania się, skurcze przepowiadające były i się zmyły, czop nie odszedł. No nic, po prostu nic się nie dzieje, tylko zgaga mi się pogarsza, czyli praktycznie zamiast iść do przodu to ja się cofam