reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Kurczę ja też mojego wykorzystuje ale młody coś nie chce chyba wyjść.
Już mam dość kurczę dziś według FLO 40tydz.
No i prenatalnie również termin porodu A znów według gin to 12.07 jeszcze 7 dni i ja chyba oszaleje
Dziś plażowanie troszkę mnie przypiekło pomimo że siedziałam pod parasolem na szczęście da się wytrzymać
Jutro pakowanie i na dawne mieszkanko by być bliżej szpitala
Nasz synuś już nie może się doczekać braciszka

Ja już nie daję rady wysiedzieć na słońcu... Tak jak przed ciążą i nawet jeszcze w trakcie lubiłam się opalać, tak teraz opalanie mnie męczy.

Ja nigdy nie lubilam. Niestety mam taka karnacje, ze ja sie przed sloncem chowam, a ono i tak mnie dopada😛 i nie ma lata zebym przypieczona nie chodzila

Niestety też mam to samo najpierw burak cierpienie pianki A dopiero potem opalenizna
Kiedyś to ja leżałam plackiem teraz ehhh 15 min i koniec
Dziewczyny czy któraś ma podobny problem z prawej piersi wydzielina super A z drugiej kiepsko i kłucie

My juz po wizycie. Maly ma 3190 ( wg lekarza jak bede w termonie to jeszcze z pol kg przybedzie)gotowy do wyjscia (termin na 25 dzis wyszedl) mozna rodzic😛 szyjki mi nie sprawdzal. Wynik gbs dali mi ale ksero i w karte wpisali. Powiedzieli ze oni na fundusz musza miec oryginaly w razie kontroli. A ta niepotwierdzona grupa niby dobra. Polozna kazala pic 3 razy dziennie liscie malin, zjadac 10 daktylow dziennie, duzo spacerowac i seksu uprawiac - to moze bede miec szanse na sn, chociaz ona to czarno widzi...

Ja mam na 15go, chociaż moja doktor l4 wypisała do 14go więc we mnie wierzy 😂
Ja miałam nie donosić do lipca ale rozwarcie się zmniejszyło do 0 i takie historie teraz, że wywołuje bo jak przenoszę to mały może być już za duży na SN 😒 bo on jest bardzo długi i już po korekcji w zeszłym tygodniu miał 3400 także wolałabym jednak szybciej troszkę urodzić 😄 już Wam mówiłam ale mąż miał 5kg, ja 3,5 ale miesiąc przed terminem 😂 także pracuję mocno żeby przyspieszyć haha

reklama
A za mną kolejna noc kolejny dzień i nic... mąż wczoraj wykorzystany ale na razie cisza.... byłam rano jeszcze na zakupach kilka rzeczy na zapas z kosmetyków kupić itp tak juz z nudów byle dupsko znowu ruszyć......

Do góry