reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

A za mną kolejna noc kolejny dzień i nic... mąż wczoraj wykorzystany ale na razie cisza.... byłam rano jeszcze na zakupach kilka rzeczy na zapas z kosmetyków kupić itp tak juz z nudów byle dupsko znowu ruszyć......
Wczoraj chyba pisałaś ze termin z OM masz za 3 dni tak ? Ze z usg wyszło 2 lipiec ?

reklama
Dziewczyny bo nie wiem czy się martwić czy nie ale lewa pierś mnie kuje w sutku miałam tak w pierwszej ciąży jak karmiłam i zrobił się zastój ale przed porodem aby mnie kuło

Zważyłam się i mam 2,5 kg na minusie No ale to dzięki dzisiejszej pogodzie, przyjemniej jest wiec tyle wody we mnie nie stoi pewnie 😁
A jak samopoczucia? Ja dziś siły mam sporo, okna umyłam w salonie ale raz raz karcherem wiec nic się nie zmęczyłam nawet. Walizka zamknięta ale mam 3 koszule, pójdę dzis dokupić jeszcze ze 2 bo jak będzie gorączka w szpitalu to będę żałowała, że nie wzięłam więcej do mojego komfortu.
Dziewczyny jaki sztyft, kulkę polecacie bezzapachową?

Zważyłam się i mam 2,5 kg na minusie No ale to dzięki dzisiejszej pogodzie, przyjemniej jest wiec tyle wody we mnie nie stoi pewnie 😁
A jak samopoczucia? Ja dziś siły mam sporo, okna umyłam w salonie ale raz raz karcherem wiec nic się nie zmęczyłam nawet. Walizka zamknięta ale mam 3 koszule, pójdę dzis dokupić jeszcze ze 2 bo jak będzie gorączka w szpitalu to będę żałowała, że nie wzięłam więcej do mojego komfortu.
Dziewczyny jaki sztyft, kulkę polecacie bezzapachową?

ja nawet nie pomyślałam o sztyfcie 🙈 musi być bezzapachowy ? Czy taki normalny nie będzie dobry ?
z bezzapachowych kojarzę tylko ałun

reklama
Do góry