AsiaPelasia
Fanka BB :)
To czekanie bardziej wykańczające niż te próby wywołania
Ja na piłce zaczęłam skakać, może coś się mały zmotywuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz to kazał być w pogotowiu z 3 tyg temu. Nie dawał szans na dotrwanie do lipca.....Szczerze Ci wspolczuje. Smianie smianiem ale domyslam sie ze bycie w ciaglej gotowosci i czekanie jest bardzo meczace. A lekarz co Ci mowil, ze ile masz tak jeszcze czekac?
Dokładnie bo o to właśnie chodzi o ten moment by cos się zaczęło dziaćTo czekanie bardziej wykańczające niż te próby wywołania
Natalia, rozumiem Cię...Lekarz to kazał być w pogotowiu z 3 tyg temu. Nie dawał szans na dotrwanie do lipca.....
Super, jeżeli możesz dużo spać, organizm to na pewno doceni!To może jednak trochę wyluzuj bo potem nie będziesz miała siły rodzic
Ja teraz bardzo dużo śpię i dzięki temu nie mam tyle czasu na myślenie oczywiście śpię bo mój organizm tego potrzebuje, ale jest to też zaleta jeżeli chodzi właśnie o nie myślenie .