Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja sie super czuje spie tez ok jakby ciazy nje bylo ,,, oby tak dalej bo Musze sily nA dwa maluchy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem co robic... Martwie sie... Wczoraj czulam klucie i dzis tez. A nic wielkiego nie robie... Tylko siedze i odpoczywam
Tez bym nie powtarzala bety wiecej niz raz. Jedna na potwierdzenie ciazy druga na przyrost. Ja w uk nie mam mozliwosci zrobienia bety wiec tylko test i sprawdzenie czy kreska sciemniala. A teraz czekam co sie wydarzy dalej.
Slaby przyrost niestety trzeba czekac ns rozwoj wydarzen. W tym przypadku powtorzylabym bete za 48hDziewczyny, beta od zeszłej środy urosla z 600 na 870... Jestem załamana... Tyle wyczekiwan, taka radość, a teraz [emoji25] Co teraz bedzie...
Dziewczyny, beta od zeszłej środy urosla z 600 na 870... Jestem załamana... Tyle wyczekiwan, taka radość, a teraz [emoji25] Co teraz bedzie...
Kurcze trochę mały ten przyrost. Ja bym za dwa dni powtórzyła betęDziewczyny, beta od zeszłej środy urosla z 600 na 870... Jestem załamana... Tyle wyczekiwan, taka radość, a teraz [emoji25] Co teraz bedzie...
Moze błąd laboratorium?Dziewczyny, beta od zeszłej środy urosla z 600 na 870... Jestem załamana... Tyle wyczekiwan, taka radość, a teraz [emoji25] Co teraz bedzie...
Czyli wszystko w porządku jak na ten tydzień. Rośnijcie zdrowo.Ja dzus bylam u rodzinnego bo tabsy thyrox Musze brac nA tsh do konca zycia
Ze wzgl ze ma komp nA usg w gabinecie wiec zapytalam czy by mi zrobil ze to okolo 5+4.... I zribil , pecherzyk w macicy cialko jedt nA dr oko ciaza ok ) no ale ginko 19/11[emoji110]Zobacz załącznik 1044431
Robiłaś w tym samym laboratorium?Dziewczyny, beta od zeszłej środy urosla z 600 na 870... Jestem załamana... Tyle wyczekiwan, taka radość, a teraz [emoji25] Co teraz bedzie...
Ja nie robilamHej dziewczyny. Widze zd temat bety się kręci. Tylko ja nie robiłam bety? Czy znajdzie sie ktos jeszcze[emoji14]Moze błąd laboratorium?Czyli wszystko w porządku jak na ten tydzień. Rośnijcie zdrowo.
Uf juz sie stresowac zaczęłam. [emoji4]Ja nie robilam