reklama
Karusia18192
Fanka BB :)
Ja czuję ciągnięcie macicy jak przesadze z wysiłkiem. Poza tym nic.Dziewczyny czy zdarza Wam sie odczuwac klucie? Ja mam wrazenie jakby ktos mnie igla dobijal od srodka... Nie wiem czy warto tym sie martwic czy nie. Do lekarza dopiero za ponad tydzien...
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Znowu krtań, aż mi się zaczęła dusić w samochodzie. Dopiero dwa tygodnie temu wyleczyliśmy i znowu... Od przedszkola non stop choroby. A Syn się zaraża. W tym momencie miał krtań, przeszło na oskrzela i po tygodniowej poprawie ciąg dalszy w postaci zapalenia płuc - prawdopodobnie wcześniejszy antybiotyk był za słaby. No kurde już wymiękam. Zaczynam się zastanawiać co robię nie tak, że ciągle chorują. Dostają od września witaminy i tran, zajadają warzywa, owoce...
Nie masz nA to wplywu... przedszkole virusy[emoji25][emoji25]
Karusia18192
Wzięłam Kropeczkę dziś do lekarza i dzięki Bogu nie jest tak źle. Ta moja fasolka w brzuszku musi być cholernie silna, skoro nie odczuwam po tych wszystkich ostatnich zawirowanich żadnych bóli. W piątek mam nadzieję na pozytywne USGNie masz nA to wplywu... przedszkole virusy[emoji25][emoji25]
Ja jak np. kaszlnę za mocno to czuję jakby mi ktoś szpikulec wbił w okolicy jajnika. Wydaje mi się, że jeśli nie jest to stały ból to raczej nie oznacza nic złego.
Co do tego badania bety to w moim odczuciu to jest broń obusieczna Można się uspokoić fajnym przyrostem albo być przerażonym, że jest zbyt wolny lub na granicach normy. Mając więc na uwadze, że to pierwsza ciąża, bez wcześniejszych przykrych historii i do tego od paru lat nie przepadam za pobieraniem krwi, postanowiłam nie powtarzać w ogóle
Co do tego badania bety to w moim odczuciu to jest broń obusieczna Można się uspokoić fajnym przyrostem albo być przerażonym, że jest zbyt wolny lub na granicach normy. Mając więc na uwadze, że to pierwsza ciąża, bez wcześniejszych przykrych historii i do tego od paru lat nie przepadam za pobieraniem krwi, postanowiłam nie powtarzać w ogóle
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
o prosze. czyli mam szanse potem na ciaze naturalna?
Jak najbardziej nawet dwie hih bo to moj drugi naturals
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Mialam duuuuzo wizyt a early pregnancy. Znaja mnie tam juz bardzo dobrze i z daleja poznaja. Nie jestem w stanie zliczyc ile razy mialam tam wizyty w tych wszystkich moich ciazach tutaj. Kazde usg zaczynalo sie w okolicach 5 tyg i powtarzalo co tydzien. Co nie znaczy ze ratowali slabo rokujace ciaze, ze jak w pl przepisywali leki na podtrzymanie i robili badania. Poprostu sprawdzali rozwoj sytuacji. No i ronilam. Mam porownanie z polskim systemem. W ciazy z synem tej ostatniej od dnia spozniajacej sie miesiaczki wyladowalam u dobrego polskiego ginekologa. Z samego wywiadu i wyniku badan z Polski dostalam luteine, acard, heparyne i ciaze donosilam.
Ufff to mi dali w londynie cyklpgest progesteron czopki [emoji178]w 8 tc
montek.87
Nie wiem co robic... Martwie sie... Wczoraj czulam klucie i dzis tez. A nic wielkiego nie robie... Tylko siedze i odpoczywamJa jak np. kaszlnę za mocno to czuję jakby mi ktoś szpikulec wbił w okolicy jajnika. Wydaje mi się, że jeśli nie jest to stały ból to raczej nie oznacza nic złego.
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja dzus bylam u rodzinnego bo tabsy thyrox Musze brac nA tsh do konca zycia
Ze wzgl ze ma komp nA usg w gabinecie wiec zapytalam czy by mi zrobil ze to okolo 5+4.... I zribil , pecherzyk w macicy cialko jedt nA dr oko ciaza ok ) no ale ginko 19/11[emoji110]
Ze wzgl ze ma komp nA usg w gabinecie wiec zapytalam czy by mi zrobil ze to okolo 5+4.... I zribil , pecherzyk w macicy cialko jedt nA dr oko ciaza ok ) no ale ginko 19/11[emoji110]