Martitta88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Trzymamy kciuki! Na pewno sobie poradzisz. A kareta pierwsza klasaKareta czeka na swojego właściciela
Im bliżej wyjścia, tym bardziej się boję, czy sobie poradzę, mimo, że mam już jednego wcześniaka w domu... Zobacz załącznik 1138770
Apropo monitorów oddechu, z tegoż artykułu który podesłała Pralinka.
Boże dziewczyny jak mi się nudzi i ciągnie ten czas.... dziś zaczynam 40 tydz i co i nic...... jestem już tą końcówką zmęczona. Chciałabym być po.... na dzis jeszcze zdołałam.umówic dentyste bo plombe zgubiłam a nie chce przy porodzie jeszcze zęba zgubić.....
Dasz radę, Natalia już zdecydowanie dużo bliżej końca niż początku. Odpoczywaj póki możesz i może coś poczytaj fajnego albo pooglądaj jakiś serial?Boże dziewczyny jak mi się nudzi i ciągnie ten czas.... dziś zaczynam 40 tydz i co i nic...... jestem już tą końcówką zmęczona. Chciałabym być po.... na dzis jeszcze zdołałam.umówic dentyste bo plombe zgubiłam a nie chce przy porodzie jeszcze zęba zgubić.....
Martitta, ten filmik to tylko tak aby podpowiedzieć jak spiac. Możesz użyć zwykłego sznureczka przecież.A macie ochraniacze na łóżeczko? Bo ja mam, na dwie ściany, taki cieniutki wiązany na szczebelkach. A teraz szukając filmów jak zamontować łóżeczko sznurami, wyskoczył mi taki artykuł: Link do: Naukowcy ostrzegają: ochraniacze na łóżeczko są niebezpieczne :/ zwariuje zaraz już od tego napływu często sprzecznych informacji