reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja chyba zostawiam ten ochraniacz też. Czasem jestem uparta jak osioł i to jest chyba jeden z przykładów 😅 bo patrzcie: moje łóżeczko ma szczebelki ale np. te łóżeczka Chicco są z materiału. To też by można powiedzieć że jak dziecko się przytuli do ściany w takim lozeczku Chicco to się może udusić, a wiadomo że nikt się tym nie martwi, bo łóżeczko jest bezpieczne dla noworodków i niemowląt. Ten mój ochraniacz to nie jest jakaś gruba tkanina tylko cieniutka tkanina z bawełny, tak samo cieniutka albo nawet cieńsza niż ściana łóżeczka Chicco. Wiem, że sama pytałam Was o opinie, ale czasem tak jest że człowiek musi sobie sam to poukładać w głowie :D

Haha albo posłuchać opinii innych żeby dojść do wniosku ze i tak ma racje 😂
To podobnie jak ja wczoraj pytałam was o kosmetyki a podjęłam całkiem inna decyzje o wyborze 🙈 to chyba ta nasza „ciążowa głupota”😀

reklama
Przez tego wirusa to juz nic w tv nie ma..... krzątam.sie po chałupie sprzątam, nawet na kleczkach juz byle by cos sie ruszyło 🤣🤣🤣
A coś z internetu? My mamy Netflixa i wałkuje po raz setny "Friends", a jeszcze się teraz wkręciłam w serial "Grace & Frankie" z Jane Fonda, no i jest taki fajny serial dokumentalny "Babies" - polecam choć niektóre badania jak dla mnie są trochę naciągane, ale oglądać jak rosną dzidzie na antenie to raj dla moich oczu :D

zeba nie gubisz jedynie może zacząć bolec. Ale faktycznie lepiej załatwić to przed porodem i nie przejmować się tym.
Ja miałam to szczęście ze kiedy zaczal się wirus to mi się złamał po kanałowym. Nie bolało to przełożyłam wizytę później był zakaz przyjmowania a on dalej się kruszył wkoncu zostało mi jego tyle ze nie mam pojęcia jak ona mi go odbudowała. Zapewniła ze do porodu wytrzyma na pewno hehe
No właśnie mi tez odwolali przez wirusa pote..nie przyjmowali i jak zaczeli to wizyta za miesiąc to jak pani mówię ze poród na dniach to odrazu termin sie znalazł🤣🤣🤣

ja tam szczerze wole sobie ograniczyć ilość zmartwień heh niż mam się ciagle zastanawiać i martwić. Dlatego tez kupiłam monitor oddechu dla spokojnej mojej głowy.
My też kupiliśmy,ale z tymi monitorami to wiesz, usypiają czujność a to tylko urządzenie elektroniczne...
Traktuje go jako wspomagacz, ale ze schiz mnie pewnie nie wyleczy 😁🙈

reklama
Do góry