reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Po wizycie- mały urósł, ponad 2800 ale jest bardzo długi więc Pani Doktor mówiła, że waga będzie mniejsza faktycznie o ok 300g, ma bardzo długie nogi, że aż rzadko kiedy tak długie nogi widzi u dzieci- No ale ma za kim, rodzice wysocy 😁
Jeszcze z dobrych wiadomości to rozwarcie się zmniejszyło, praktycznie jest zerowe więc luteina podziałała, już nie ma obaw do tak przedwczesnego porodu! 🥰
A który to tc?

reklama
Po wizycie- mały urósł, ponad 2800 ale jest bardzo długi więc Pani Doktor mówiła, że waga będzie mniejsza faktycznie o ok 300g, ma bardzo długie nogi, że aż rzadko kiedy tak długie nogi widzi u dzieci- No ale ma za kim, rodzice wysocy 😁
Jeszcze z dobrych wiadomości to rozwarcie się zmniejszyło, praktycznie jest zerowe więc luteina podziałała, już nie ma obaw do tak przedwczesnego porodu! 🥰
To musisz mu jakies gacie dluzsze naszykowac😅

Dobra laseczki, jeszcze tylko laktator i nic więcej już nie kupuje bo zbańczę🙈
Kupiłam dzisiaj rożek w smyku z przeceny i podkładkę pod bazę do auta też z przeceny. Podobno warto mieć bo baza wyciera siedzisko więc lepiej odzalowac te parę złotych niż potem naprawiać tapicerkę.
Karuzelę odpuszczam, bo nas rodzina ochrzania że nie dajemy nic kupić 😁
Czekam na ostanie tegesy z Gemini i kosmetyczkę do walizki i jestem ready 😍

Dziewczyny mam takie głupie pytanie :
Mały urodził się 7.06 i mierzył 50cm.
Dzis jak rozmawiałam z lekarzem, to powiedziała mi, że na pewno jeszcze tydzień będzie w szpitalu, bo jest jeszcze karmiony przez sondę. Dają też mu butelkę, ale jeszcze przewaga sondy, bo się troszkę męczy przy jedzeniu jeszcze, ale nie o tym miałam pisać.
Chodzi mi o to, że ja najmniejsze ciuszki to mam na 56,myslicie, że jak wyjdzie za powiedzmy 1.5 tygodnia, to taki rozmiar będzie ok?

Dzis jak rozmawiałam z lekarzem, to powiedziała mi, że na pewno jeszcze tydzień będzie w szpitalu, bo jest jeszcze karmiony przez sondę. Dają też mu butelkę, ale jeszcze przewaga sondy, bo się troszkę męczy przy jedzeniu jeszcze, ale nie o tym miałam pisać.
Chodzi mi o to, że ja najmniejsze ciuszki to mam na 56,myslicie, że jak wyjdzie za powiedzmy 1.5 tygodnia, to taki rozmiar będzie ok?
Myślę że beda idealne.

reklama
Jest juz bardzo ciepło więc lepiej żeby nawet miał coś luzniejszego niz obcisniety był . Uważam , ze 56 będą juz ok.

Do góry