wszystkozajete
Moderatorka
Dolore gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje :-)Dziewczyny, muszę się Wam pochwalić Dzisiaj o 3:28 w nocy powitalismy na świecie nasze pierwsze dziecko - Tomasza.
Ważył on 3330 g i mierzyl 59 cm.
Cały i zdrowy - to najważniejsze!
Rodziłam siłami natury i co tutaj dużo mówić nie było lekko. Miałam straszny kryzys gdzies na 7 cm rozwarcia ale go jakoś przetrwałam choć wtedy myślałam że już nie dożyje momentu kiedy zobaczę mojego synka .
Tak jak większość kobiet mówi, po zobaczeniu cudu narodzin swojego dziecka i możliwości przytulenia go takiego ciepłego na brzuchu zapomina się o wszystkim.
Życzę wszystkim pozostałym lipcoweczkom dużo wytrwałości na finiszu i pozytywnego podejścia
Ściskam mocno i zycze wszystkiego dobrego.
Będę jeszcze tutaj zaglądała !)
Dziewczyny, muszę się Wam pochwalić Dzisiaj o 3:28 w nocy powitalismy na świecie nasze pierwsze dziecko - Tomasza.
Rodziłam siłami natury i co tutaj dużo mówić nie było lekko. Miałam straszny kryzys gdzies na 7 cm rozwarcia ale go jakoś przetrwałam choć wtedy myślałam że już nie dożyje momentu kiedy zobaczę mojego synka .
Tak jak większość kobiet mówi, po zobaczeniu cudu narodzin swojego dziecka i możliwości przytulenia go takiego ciepłego na brzuchu zapomina się o wszystkim.
Życzę wszystkim pozostałym lipcoweczkom dużo wytrwałości na finiszu i pozytywnego podejścia
Kochana wielkie gratulacje ❤ śliczny synek ❤ a nie mowiłam, ze znając życie urodzisz przede mną duzo zdrówka zyczymyDziewczyny, muszę się Wam pochwalić Dzisiaj o 3:28 w nocy powitalismy na świecie nasze pierwsze dziecko - Tomasza.
Bardzo dziękuję )Kochana wielkie gratulacje ❤ śliczny synek ❤ a nie mowiłam, ze znając życie urodzisz przede mną duzo zdrówka zyczymy