Ma byc Nadia u Was tak z marszu biorą na cc? Ja tu juz caly dzien badania itd [emoji16]O kurcze zaciskam kciuki.Bedzie dobrze.Ja mam sie stawic tego dnia co cięcie raniutko, a więc maszeruję w środę.Oczywiscie jak coś wczesniej sie nie zacznie.Oby nie Daj znać jak tylko bedziesz mogla, bedziesz mieć dziewczynke , czy chlopca? Przepraszam, ale nie mogę sobie przypomnieć.Powodzenia
reklama
Betty93
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymam kciuki za Was [emoji1307][emoji8][emoji175] W tym tygodniu conajmniej kilku maluszków przywitamy na świecie. [emoji7]
@trawuzs Na Twoim miejscu to ja bym dzisiaj chyba z emocji nie zasnęła. [emoji85] Już dosłownie godziny Cię dzielą od tulenia maluszka. [emoji177]
@Si.Kat Melasia to zuch dziewczynka. Bardzo mnie cieszą takie dobre wiadomości od Was. [emoji175]
@Justella To już tak blisko rozwiązania... Odpocznij sobie w te ostatnie dni. [emoji5] I potem koniecznie daj znać. [emoji7]
Ja jutro o 10 mam się zgłosić do szpitala na KTG i badanie, więc może coś więcej będę wiedziała nt. potencjalnego rozwiązania, bo będę rozmawiać z moim lekarzem
@trawuzs Na Twoim miejscu to ja bym dzisiaj chyba z emocji nie zasnęła. [emoji85] Już dosłownie godziny Cię dzielą od tulenia maluszka. [emoji177]
@Si.Kat Melasia to zuch dziewczynka. Bardzo mnie cieszą takie dobre wiadomości od Was. [emoji175]
@Justella To już tak blisko rozwiązania... Odpocznij sobie w te ostatnie dni. [emoji5] I potem koniecznie daj znać. [emoji7]
Ja jutro o 10 mam się zgłosić do szpitala na KTG i badanie, więc może coś więcej będę wiedziała nt. potencjalnego rozwiązania, bo będę rozmawiać z moim lekarzem
Tak , na to wyglada.Mam zrobic jeszcze sobie jutro morfologie i mocz i tyle.Jutro usg jeszcze na wizycie i tyle.Tobie jeszcze cos robili?PowodzeniaMa byc Nadia u Was tak z marszu biorą na cc? Ja tu juz caly dzien badania itd [emoji16]
@Betty93 Ty tez daj znac jutro koniecznie po wizycie w szpitalu.Trzymaj sie tam
Misty29
Jaka śliicznotka [emoji813] zdrówka dla Was!Cześć.
Dotrwalam do wizyty u swojego ginekologa. Ale po wizycie nagła nieoczekiwana zmiana i co i moja Córeczka już na świecie. Zuzanna 27.06.2019, 22.39hZobacz załącznik 992431
Myslniczek
Gratulacje :*Cześć.
Dotrwalam do wizyty u swojego ginekologa. Ale po wizycie nagła nieoczekiwana zmiana i co i moja Córeczka już na świecie. Zuzanna 27.06.2019, 22.39hZobacz załącznik 992431
Okiennica
Gratulacje!!Cześć.
Cześć Zuzanno
@trawuzs kciuki!
ada1989
Mama Konradka :)
Gratulacje, śliczna [emoji4][emoji4]Cześć.
@trawuzs powodzenia!
reklama
Betty93
Cześć.
Gratulacje Cudowna dziewczynka [emoji7][emoji175]