reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Dziewczyny miło się dowiedzieć co u was słychać [emoji16] onażmijeczka to twój wątek mnie zainteresował i zaczęłam stale tu zaglądać... ukmama netka was tez pamiętam [emoji4] pozdrawiam i dawajcie znać co u was. Ja zaraz wstaję i szykuję sie na szpital. Trudno mi uwierzyć że TO juz jutro[emoji85]
Tak pamietalam, ze masz 01.07 cc.Mialam cie nawet dzisiaj zagadac w temacie.Mnie to samo czeka w środe i chyba juz tez zaczynam przeżywać.Zastanawiam sie czy wszystko spakowalam, jak to bedzie i w ogole.Ja jeszcze jutro mam wizyte u swojego gina na ostatnie pomiary, rozmowe itp przed środa.Jak twoje samopoczucie?
@Si.Kat napewno masz glowe gdzie indziej, ale daj znac co u Ciebie i Melasi? Mam nadz.ze juz kolejne gramy na jej wadze sie pojawiły;)

reklama
Hej, ale super że ktoś mnie tu jeszcze pamięta :-) kilka razy sobie tutaj do Was zajrzałam, zawłaszcza teraz na finiszu jak sobie radzicie. Ale widzę że jesteście silne Babki i dajecie rade. Jejku juz niedługo wszystkie będziecie tulić maleństwa. Cudownie!
U mnie wszystko dobrze, a nawet lepiej niż dobrze. Jeśli pójdzie dobrze to w marcu 2020 tez będę tulić swoje maleństwo. Od tygodnia wiem że jestem w ciąży - jutro 5t+0d. Cieszę się bardzo i jestem pozytywnie nastawiona że tym razem skończy się szczęśliwie.
Życze Wam jak najlżejszych porodów i żeby pogoda Wam trochę odpuściła na końcówce :-)
Gratulacje kochana! Nudnej ciąży życzę [emoji8]

Tak pamietalam, ze masz 01.07 cc.Mialam cie nawet dzisiaj zagadac w temacie.Mnie to samo czeka w środe i chyba juz tez zaczynam przeżywać.Zastanawiam sie czy wszystko spakowalam, jak to bedzie i w ogole.Ja jeszcze jutro mam wizyte u swojego gina na ostatnie pomiary, rozmowe itp przed środa.Jak twoje samopoczucie?
@Si.Kat napewno masz glowe gdzie indziej, ale daj znac co u Ciebie i Melasi? Mam nadz.ze juz kolejne gramy na jej wadze sie pojawiły;)
To już? W srode?
Ojj, to nie dziwię się że emocje sięgają zenitu :)
Już wkrótce będziesz tuliła swój mały Cudek :)
Ehhh, zazdroszczę Ci że już będziecie razem ;)
Odezwiesz się jak już będziesz po?
Kciuki mocno zaciśnięte !!! :*

Hej, hej dziewczyny Muszę nadrobić zaległości z forum U Nas małymi kroczkami do przodu, Melasia jest dzielna, odłączyli nas od sondy, kroplówek z glukozy i antybiotyków. Mała jest wydolna krążeniowo - oddechowo, bakterii w moczu nie ma, krew czysta, trochę walczyliśmy z żółtaczka ale już bilirubina spadła do 10, aktualnie na wadze 1530 g i walczymy o osiągniecie 2 kg i wtedy do domku Bardzo dziękujemy za wsparcie i wszystkie miłe słowa ♥️

@Si.Kat super to dobre wieści ogólnie Melassa to duża dziewczyna wiedziałam że będzie dobrze.
Swoją drogą oryginalne imie, fajne nie słyszałam takiego, nietypowe
Mieliście problem z wyborem czy od razu byla decyzja podjęta

Ja juz na oddziale ide jutro druga. Boję się i nie mogę doczekać jednocześnie... temp na polu 30 jutro 32 ledwo mozna tu wysiedziec. Obiad zjedzony jeszcze kolacja i post. Będę trzymać kciuki za ciebie w środę. Pozdrawiam was wszystkie

To już? W srode?
Ojj, to nie dziwię się że emocje sięgają zenitu :)
Już wkrótce będziesz tuliła swój mały Cudek :)
Ehhh, zazdroszczę Ci że już będziecie razem ;)
Odezwiesz się jak już będziesz po?
Kciuki mocno zaciśnięte !!! :*
Dziękuje za mile słowa, nie wiem kiedy to zlecialoo_OOczywiście ze sie do Was odezwę:)

Ostatnia edycja:
Ja juz na oddziale ide jutro druga. Boję się i nie mogę doczekać jednocześnie... temp na polu 30 jutro 32 ledwo mozna tu wysiedziec. Obiad zjedzony jeszcze kolacja i post. Będę trzymać kciuki za ciebie w środę. Pozdrawiam was wszystkie
O kurcze zaciskam kciuki.Bedzie dobrze.Ja mam sie stawic tego dnia co cięcie raniutko, a więc maszeruję w środę.Oczywiscie jak coś wczesniej sie nie zacznie.Oby nie;) Daj znać jak tylko bedziesz mogla, bedziesz mieć dziewczynke , czy chlopca? Przepraszam, ale nie mogę sobie przypomnieć.Powodzenia:)

reklama
Hej, hej dziewczyny Muszę nadrobić zaległości z forum U Nas małymi kroczkami do przodu, Melasia jest dzielna, odłączyli nas od sondy, kroplówek z glukozy i antybiotyków. Mała jest wydolna krążeniowo - oddechowo, bakterii w moczu nie ma, krew czysta, trochę walczyliśmy z żółtaczka ale już bilirubina spadła do 10, aktualnie na wadze 1530 g i walczymy o osiągniecie 2 kg i wtedy do domku Bardzo dziękujemy za wsparcie i wszystkie miłe słowa ♥
Super wieści, bardzo pozytywne.Niech rośnie w siłę, ani sie obejrzysz i będziecie wychodziły do domu:)

Do góry