reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

O kurcze zaciskam kciuki.Bedzie dobrze.Ja mam sie stawic tego dnia co cięcie raniutko, a więc maszeruję w środę.Oczywiscie jak coś wczesniej sie nie zacznie.Oby nie;) Daj znać jak tylko bedziesz mogla, bedziesz mieć dziewczynke , czy chlopca? Przepraszam, ale nie mogę sobie przypomnieć.Powodzenia:)
Ma byc Nadia :) u Was tak z marszu biorą na cc? Ja tu juz caly dzien badania itd [emoji16]

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za Was [emoji1307][emoji8][emoji175] W tym tygodniu conajmniej kilku maluszków przywitamy na świecie. [emoji7]

@trawuzs Na Twoim miejscu to ja bym dzisiaj chyba z emocji nie zasnęła. [emoji85] Już dosłownie godziny Cię dzielą od tulenia maluszka. [emoji177]

@Si.Kat Melasia to zuch dziewczynka. Bardzo mnie cieszą takie dobre wiadomości od Was. [emoji175]

@Justella To już tak blisko rozwiązania... Odpocznij sobie w te ostatnie dni. [emoji5] I potem koniecznie daj znać. [emoji7]

Ja jutro o 10 mam się zgłosić do szpitala na KTG i badanie, więc może coś więcej będę wiedziała nt. potencjalnego rozwiązania, bo będę rozmawiać z moim lekarzem :)

Cześć.
Dotrwalam do wizyty u swojego ginekologa. Ale po wizycie nagła nieoczekiwana zmiana i co i moja Córeczka już na świecie. Zuzanna 27.06.2019, 22.39h
IMG_20190629_184149.jpg

reklama
Do góry