Myslniczek
Fanka BB :)
Ja po wizycie.
U nas wszystko ok kulamy sie dalej dzis 37+1 [emoji123][emoji123]
U nas wszystko ok kulamy sie dalej dzis 37+1 [emoji123][emoji123]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niedawno mialam wod 8,6 tych jednostek w ktorych mierza.Czyli taka granica normy.Tez kazal powtorzyc za 3 dni.Wtedy bylo juz 14 tych jednostek.Z tym ze nie wiadomo czy to picie ma znaczenie, ale tak zalecaja.Ja mialam pic 3 l.wody dziennie.A ty ile mialas tego AFI?Dołączam się do grona wysłanych do szpitala. Dzisiaj na wizycie moja ginekolog stwierdziła, że mam wody płodowe w niskiej granicy normy i skierowała mnie na badania do szpitala. Powiedziała, że może być, że za mało piłam podczas tych upałów. Jestem po KTG, badaniach i USG i wszystko wyszło wzorowo. Rano będą na pewno powtarzać i sprawdzać, czy ilość wód jest prawidłowa, jak tak to mają mnie wypisać, a jak nie to zostanę... Masakra. Rodzice mieli na weekend przyjechać, a tu coś takiego eh. Mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku i rano mnie puszczą do domu. Nienawidzę szpitali, jakiejś paniki tutaj dostaję.
No u ginekolog miałam 7. W szpitalu miałam już 13 (trochę wypiłam wody). Lekarka mówiła, że być może dziecko się tak ułożyło, że zasłoniło, ale lepiej dmuchać na zimne. Reszta badań i pomiarów wszystko w najlepszym porządku. Też mam zalecenie, żeby pić 3 litry dziennie. Teraz będę się tego bardziej trzymać, bo przyznaję, że ostatnio mało piłam.Ja niedawno mialam wod 8,6 tych jednostek w ktorych mierza.Czyli taka granica normy.Tez kazal powtorzyc za 3 dni.Wtedy bylo juz 14 tych jednostek.Z tym ze nie wiadomo czy to picie ma znaczenie, ale tak zalecaja.Ja mialam pic 3 l.wody dziennie.A ty ile mialas tego AFI?
Te szpitale.... może się uda że chociaż jakaś bratnia dusza ci się trafi[emoji110] na pewno rano sie okaże że wszystko w porządku i do domku jeszcze pójdziesz na te kilka tygodni [emoji4][emoji4][emoji4]Masakra, denerwuje się, że rano wyjdzie coś nie tak. Ten szpital wpędza mnie w depresję, normalnie ryczeć mi się chce, że muszę tu zostać.
Dobrze bedzie nie martw sie.13 to juz naprawde super Nie wiem jak twoje malenstwo jest ulozone, ale moj maluszek miednicowo.Przy takim ulozeniu to podobno te kieszonki z plynem ciezej pomierzyc i je znalezc.Moglo tez tak byc ze malenstwo wypilo przed pomiarem troche wod i bylo przed oprożnieniem pecherza Ja tez tak mialam.Jutro do domciu, bedzie okMasakra, denerwuje się, że rano wyjdzie coś nie tak. Ten szpital wpędza mnie w depresję, normalnie ryczeć mi się chce, że muszę tu zostać.
Mleko butelkę nie moje, dzisiaj cały dzień tylko na moim i znowu spadła, jak do jutra nie nabierze tego co ucieklo to zostajemy tu na weekend. Mam nadzieję że coś się ruszy ku dobremu.@Miki123 Trzymaj sie tam i informuj nas na biezaco.Wczoraj jsk bylam na ktg to byla kobieta na izbie, ktora kojarze z ktg z sb ze tez byla.I podobno rozwarcie ma na 4 cm a nic nie czuje i chyba ja tak odsylaja do domuWiadomo w domu najlepiej niz tak czekac w szpitalu.Oby ruszylo i poszlo jak z platka.
@Iwona 1986 rozumiem dalas jej swoje odciagniete z butelki? Masz tam laktator, ja nie wiem czy brac czy mi ewentualnie dowiezie maz.Czyli macie tam duchote, to nic dziwnego ze mala tak ubierasz.Jak jezdze do szpitala i czekam na ktg, albo ocene zapisu to widze laski jak przechodza z daleka z jednego na drugi oddzial i wioza w tych malych fajnych " pojemniczkach" te noworodki to sa w becikach i jeszcze przewaznie jakas pieluszka z boku.
Dziewczyny? Powiedzcie mi.. wiecie moze kiedy moge wyjsc z dzidziusiem na pierwszy spacerek?