reklama
Ja dzisiaj kazalam podrukowac mezowi listy w pracy na papierze i zaczynam w weekend odhaczanie.Musze te ciuszki tez przepatrzec bo duzo mam na 62, a moze byc tak ze 56 bedzie za duze skoro jest raczej z tych mniejszych..Malo mam śpiochow, tych na ramionach.Strasznie z Pinokia mi sie podobaja, ale ceny za jeden ponad 40 zl to juz konkret@Miiodzio @Justella Muszę w weekend spisać ile i jakich ciuszków mam na 56 bo w tym mogą być braki.Jeszcze tylko muszę złożyć jedno zamówienie (kokon, rożek, itp.), dokupić wanienkę na stelaż, torbę do wózka, no i wózek + fotelik.
Potem mogę rodzić.
Co do mojego strachu przed porodem, to jest on właśnie dlatego, że wiem co mnie czeka.Ja miałam bardzo ciężki poród i jeszcze cięższy połóg - przez 3 tyg. nie potrafiłam normalnie wstawać czy chodzić.
Nela, u mnie tak miało być przy dziewczynce ale będzie chłopakKochana, ja bym naszej Nelce to nakupiła całą garderobę. Uwielbiam ciuszki z H&M i Reserved. Ale mój małż mnie ostro hamuje, bo powtarza, że zanim się obejrzę, to Mała wyrośnie i wiem, że ma rację. Dokończę zakupy na 56 i zacznę się rozglądać za 68 cieplejszymi.
Mój tez już mówi ze dosyć małych bo troszkę się tego uzbierało ale jak gdzieś jesteśmy i widzę przecenę to zawsze coś wybiorę, na 68 ma 4 pary bodów a resztę będę kupować w sierpniu
Ja dzisiaj kazalam podrukowac mezowi listy w pracy na papierze i zaczynam w weekend odhaczanie.Musze te ciuszki tez przepatrzec bo duzo mam na 62, a moze byc tak ze 56 bedzie za duze skoro jest raczejbz tych mniejszych..Malo mam śpiochow, tych na ramionach.Strasznie z Pinokia mi sie podobaja, ale ceny za jeden ponad 40 zl to juz konkretMusze laktator w weekend kupic, kosmetyki malemu, pieluszki,jedno jeszcze przescieradelko na zmiane i jeszcze jedna koszule dla siebie.Kupilam ten szlafrok i kosxule do porodu i super stanik do karmienia( nie maja go na stronie) w granatovo
Faktycznie milusie rzeczy.Co ciekawe okazalo sie ze sklrp stacjonarny maja na ulicy, na ktorej poprzednio mieszkalam
Maja piekne pajacyki dla maluszkow.Widzialam na zywo
![]()
A śpioszki są praktyczne przy dzidzi? Bo tak się właśnie zastanawiam i mam tylko 3 pary bo wydawało mi się to niewygodne przy przebieraniu :/ Inni znowu mówią ze to super sprawa
Ja przy moich poprzednich maluszkach uzywalam czesto na body dlugi rekaw.Teraz mozemy np na krotki nakladać.Pajacyk to juz chyba sam na pieluszke w lipcu, ale to dl.rekaw.Pozostaja jeszcze rampersy, a tego mam tylko 2 szt:/A śpioszki są praktyczne przy dzidzi? Bo tak się właśnie zastanawiam i mam tylko 3 pary bo wydawało mi się to niewygodne przy przebieraniu :/ Inni znowu mówią ze to super sprawa
Betty93
Fanka BB :)
Ja dzisiaj kazalam podrukowac mezowi listy w pracy na papierze i zaczynam w weekend odhaczanie.Musze te ciuszki tez przepatrzec bo duzo mam na 62, a moze byc tak ze 56 bedzie za duze skoro jest raczej z tych mniejszych..Malo mam śpiochow, tych na ramionach.Strasznie z Pinokia mi sie podobaja, ale ceny za jeden ponad 40 zl to juz konkretMusze laktator w weekend kupic, kosmetyki malemu, pieluszki,jedno jeszcze przescieradelko na zmiane i jeszcze jedna koszule dla siebie.Kupilam ten szlafrok i kosxule do porodu i super stanik do karmienia( nie maja go na stronie) w granatovo
Faktycznie milusie rzeczy.Co ciekawe okazalo sie ze sklrp stacjonarny maja na ulicy, na ktorej poprzednio mieszkalam
Maja piekne pajacyki dla maluszkow.Widzialam na zywo
![]()
Super! Zakupy stacjonarnie są bez porównania do internetowych, bo można przymierzyć, pomacać, a nie tyle co na zdjęciach.
Co do ciuszków z Pinokia to mam kilka sztuk, a tak to miks z różnych sklepów. Śpioszków samych nie kupuję bo dla mnie zawsze były niepraktyczne i wolę pajace.
Teraz szukam jakiegoś fajnego sweterka na 56 bo nie mam żadnego, a muszę mieć ze dwie sztuki na długi rękaw.
W koncu wybralam szarySuper! Zakupy stacjonarnie są bez porównania do internetowych, bo można przymierzyć, pomacać, a nie tyle co na zdjęciach.Jaki kolor szlafroka wybrałaś?
Co do ciuszków z Pinokia to mam kilka sztuk, a tak to miks z różnych sklepów. Śpioszków samych nie kupuję bo dla mnie zawsze były niepraktyczne i wolę pajace.
Teraz szukam jakiegoś fajnego sweterka na 56 bo nie mam żadnego, a muszę mieć ze dwie sztuki na długi rękaw.![]()
Pajacy chyba tez mam nie za dużo..Kurde a czego ja mam wlasciwie najwiecej...chyba czapek
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
LolaLolina
Fanka BB :)
W koncu wybralam szaryPewnie bym wziela pudrowy roz ale byl tylko L/XL.
Pajacy chyba tez mam nie za dużo..Kurde a czego ja mam wlasciwie najwiecej...chyba czapekJeśli chodzi o sweterki to mam chyba ze 3, jeden szary z uszkami z F&F, drugi taki mietowy ze Smyka , a trzeci z H& M szałwiowy.Tylko teraz sobie uświadomilam ze dwa sa na 62, a trzeci 68.. A w czym tu ze szpitala go przywieźć
![]()
Mężu wyczaił na dniach sweterki z lidla 50/56. Takie niebieskie z kapturem z uszkami- bo wszystkie inne swetry które mamy to 62/68
Nie myślałam o tym, żeby ze szpitala w sweterku dzieci brać ale może faktycznie dopakuję do walizki (chciałam tylko kocyk).
Szkoda ze nie mam gdzies Lidla w zasiegu, tam mozna cos fajnego upolować, trzeba tylko o 7.00 rano juz czekaćMężu wyczaił na dniach sweterki z lidla 50/56. Takie niebieskie z kapturem z uszkami- bo wszystkie inne swetry które mamy to 62/68
Nie myślałam o tym, żeby ze szpitala w sweterku dzieci brać ale może faktycznie dopakuję do walizki (chciałam tylko kocyk).
reklama