reklama
Ja dzisiaj kazalam podrukowac mezowi listy w pracy na papierze i zaczynam w weekend odhaczanie.Musze te ciuszki tez przepatrzec bo duzo mam na 62, a moze byc tak ze 56 bedzie za duze skoro jest raczej z tych mniejszych..Malo mam śpiochow, tych na ramionach.Strasznie z Pinokia mi sie podobaja, ale ceny za jeden ponad 40 zl to juz konkret Musze laktator w weekend kupic, kosmetyki malemu, pieluszki,jedno jeszcze przescieradelko na zmiane i jeszcze jedna koszule dla siebie.Kupilam ten szlafrok i kosxule do porodu i super stanik do karmienia( nie maja go na stronie) w granatovo Faktycznie milusie rzeczy.Co ciekawe okazalo sie ze sklrp stacjonarny maja na ulicy, na ktorej poprzednio mieszkalam Maja piekne pajacyki dla maluszkow.Widzialam na zywo@Miiodzio @Justella Muszę w weekend spisać ile i jakich ciuszków mam na 56 bo w tym mogą być braki. Jeszcze tylko muszę złożyć jedno zamówienie (kokon, rożek, itp.), dokupić wanienkę na stelaż, torbę do wózka, no i wózek + fotelik.
Potem mogę rodzić.
Co do mojego strachu przed porodem, to jest on właśnie dlatego, że wiem co mnie czeka. Ja miałam bardzo ciężki poród i jeszcze cięższy połóg - przez 3 tyg. nie potrafiłam normalnie wstawać czy chodzić.
Nela, u mnie tak miało być przy dziewczynce ale będzie chłopakKochana, ja bym naszej Nelce to nakupiła całą garderobę. Uwielbiam ciuszki z H&M i Reserved. Ale mój małż mnie ostro hamuje, bo powtarza, że zanim się obejrzę, to Mała wyrośnie i wiem, że ma rację. Dokończę zakupy na 56 i zacznę się rozglądać za 68 cieplejszymi.
Mój tez już mówi ze dosyć małych bo troszkę się tego uzbierało ale jak gdzieś jesteśmy i widzę przecenę to zawsze coś wybiorę, na 68 ma 4 pary bodów a resztę będę kupować w sierpniu
Ja dzisiaj kazalam podrukowac mezowi listy w pracy na papierze i zaczynam w weekend odhaczanie.Musze te ciuszki tez przepatrzec bo duzo mam na 62, a moze byc tak ze 56 bedzie za duze skoro jest raczejbz tych mniejszych..Malo mam śpiochow, tych na ramionach.Strasznie z Pinokia mi sie podobaja, ale ceny za jeden ponad 40 zl to juz konkret Musze laktator w weekend kupic, kosmetyki malemu, pieluszki,jedno jeszcze przescieradelko na zmiane i jeszcze jedna koszule dla siebie.Kupilam ten szlafrok i kosxule do porodu i super stanik do karmienia( nie maja go na stronie) w granatovo Faktycznie milusie rzeczy.Co ciekawe okazalo sie ze sklrp stacjonarny maja na ulicy, na ktorej poprzednio mieszkalam Maja piekne pajacyki dla maluszkow.Widzialam na zywo
A śpioszki są praktyczne przy dzidzi? Bo tak się właśnie zastanawiam i mam tylko 3 pary bo wydawało mi się to niewygodne przy przebieraniu :/ Inni znowu mówią ze to super sprawa
Ja przy moich poprzednich maluszkach uzywalam czesto na body dlugi rekaw.Teraz mozemy np na krotki nakladać.Pajacyk to juz chyba sam na pieluszke w lipcu, ale to dl.rekaw.Pozostaja jeszcze rampersy, a tego mam tylko 2 szt:/A śpioszki są praktyczne przy dzidzi? Bo tak się właśnie zastanawiam i mam tylko 3 pary bo wydawało mi się to niewygodne przy przebieraniu :/ Inni znowu mówią ze to super sprawa
Betty93
Fanka BB :)
Ja dzisiaj kazalam podrukowac mezowi listy w pracy na papierze i zaczynam w weekend odhaczanie.Musze te ciuszki tez przepatrzec bo duzo mam na 62, a moze byc tak ze 56 bedzie za duze skoro jest raczej z tych mniejszych..Malo mam śpiochow, tych na ramionach.Strasznie z Pinokia mi sie podobaja, ale ceny za jeden ponad 40 zl to juz konkret Musze laktator w weekend kupic, kosmetyki malemu, pieluszki,jedno jeszcze przescieradelko na zmiane i jeszcze jedna koszule dla siebie.Kupilam ten szlafrok i kosxule do porodu i super stanik do karmienia( nie maja go na stronie) w granatovo Faktycznie milusie rzeczy.Co ciekawe okazalo sie ze sklrp stacjonarny maja na ulicy, na ktorej poprzednio mieszkalam Maja piekne pajacyki dla maluszkow.Widzialam na zywo
Super! Zakupy stacjonarnie są bez porównania do internetowych, bo można przymierzyć, pomacać, a nie tyle co na zdjęciach. Jaki kolor szlafroka wybrałaś?
Co do ciuszków z Pinokia to mam kilka sztuk, a tak to miks z różnych sklepów. Śpioszków samych nie kupuję bo dla mnie zawsze były niepraktyczne i wolę pajace.
Teraz szukam jakiegoś fajnego sweterka na 56 bo nie mam żadnego, a muszę mieć ze dwie sztuki na długi rękaw.
W koncu wybralam szary Pewnie bym wziela pudrowy roz ale byl tylko L/XL.Super! Zakupy stacjonarnie są bez porównania do internetowych, bo można przymierzyć, pomacać, a nie tyle co na zdjęciach. Jaki kolor szlafroka wybrałaś?
Co do ciuszków z Pinokia to mam kilka sztuk, a tak to miks z różnych sklepów. Śpioszków samych nie kupuję bo dla mnie zawsze były niepraktyczne i wolę pajace.
Teraz szukam jakiegoś fajnego sweterka na 56 bo nie mam żadnego, a muszę mieć ze dwie sztuki na długi rękaw.
Pajacy chyba tez mam nie za dużo..Kurde a czego ja mam wlasciwie najwiecej...chyba czapek Jeśli chodzi o sweterki to mam chyba ze 3, jeden szary z uszkami z F&F, drugi taki mietowy ze Smyka , a trzeci z H& M szałwiowy.Tylko teraz sobie uświadomilam ze dwa sa na 62, a trzeci 68.. A w czym tu ze szpitala go przywieźć
LolaLolina
Fanka BB :)
W koncu wybralam szary Pewnie bym wziela pudrowy roz ale byl tylko L/XL.
Pajacy chyba tez mam nie za dużo..Kurde a czego ja mam wlasciwie najwiecej...chyba czapek Jeśli chodzi o sweterki to mam chyba ze 3, jeden szary z uszkami z F&F, drugi taki mietowy ze Smyka , a trzeci z H& M szałwiowy.Tylko teraz sobie uświadomilam ze dwa sa na 62, a trzeci 68.. A w czym tu ze szpitala go przywieźć
Mężu wyczaił na dniach sweterki z lidla 50/56. Takie niebieskie z kapturem z uszkami- bo wszystkie inne swetry które mamy to 62/68
Nie myślałam o tym, żeby ze szpitala w sweterku dzieci brać ale może faktycznie dopakuję do walizki (chciałam tylko kocyk).
Szkoda ze nie mam gdzies Lidla w zasiegu, tam mozna cos fajnego upolować, trzeba tylko o 7.00 rano juz czekaćNo ja tez tak mysle, ze do fotelika to w rozku czy kocyku moze byc ciezko.Ewentualnie w pajacyku i okryć kocykiem.Chyba ze wlasnie taki sweterek uzycMężu wyczaił na dniach sweterki z lidla 50/56. Takie niebieskie z kapturem z uszkami- bo wszystkie inne swetry które mamy to 62/68
Nie myślałam o tym, żeby ze szpitala w sweterku dzieci brać ale może faktycznie dopakuję do walizki (chciałam tylko kocyk).
reklama