Ja do szpitala pampersy, a później będziemy próbować. Jest dziewczyna która tworzy pudła z pampersami na insta znajdziesz ja pod nickiem mama.ernestore, chyba zamówię takie pudło aby wypróbować pieluszki i nie kupować przy tym całych opakowań
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
U dwulatka od początku na pampers premium care lecimy i u Młodej też tak planuje - zobaczymy czy jej przypasują.
HaTo
Fanka BB :)
Dziewczyny a z jakiej firmy pieluchy zamierzacie kupić lub już macie? jaka firma najlepsza?
Ja do szpitala biorę Bambiboo a w domu wielorazówki i będę się wspierać Babydream z Rossmana lub właśnie Bambiboo.
Betty93
Cześć Dziewczyny
Wiem że ten temat był już poruszany, ale mogłybyście powiedzieć na jaki laktator ostatecznie się zdecydowałyście? Znajome polecają mi najbardziej dwa: Lovi Expert Elektryczny lub Medela Swing, oba podobnie wychodzą cenowo. Macie jakieś doświadczenie który lepiej kupić?
Miłego dnia!
Ja wybrała Lovi Expert bo ma wbudowany akumulator i jest podobno cichszy.
Co do pampersów to kupię Pampersy Premium Care, ale pamiętam że u mnie w szpitalu przy wyjściu po porodzie dostałam paczkę Pampersów Premium Care i mnóstwo próbek pampersów Dada.
Poza tym melduję się chora... wczoraj byłam u lekarza z moją niespełna 3-latką bo ma zapalenie gardła i początki anginy, a w nocy rozłożyło mnie... Byłam u lekarza i na razie mam zalecone leczenie bez antybiotyku, ale jakby się pogarszało to w piątek muszę się zgłosić po to ustrojstwo... [emoji57]
Bakterie dostałyśmy chyba w prezencie w niedzielę od mojej chrześnicy, która chodzi do przedszkola - nie pierwszy raz taka sytuacja.
...ale czasu nie marnuję, więc siedzę i składam zamówienia [emoji16] Miło się patrzy jak ubywa rzeczy do kupienia na liście wyprawkowej. [emoji4]
Misty29
Dużo dużo zdrówka dla Ciebie i córci [emoji847]Ja wybrała Lovi Expert bo ma wbudowany akumulator i jest podobno cichszy.
Co do pampersów to kupię Pampersy Premium Care, ale pamiętam że u mnie w szpitalu przy wyjściu po porodzie dostałam paczkę Pampersów Premium Care i mnóstwo próbek pampersów Dada.
Poza tym melduję się chora... wczoraj byłam u lekarza z moją niespełna 3-latką bo ma zapalenie gardła i początki anginy, a w nocy rozłożyło mnie... Byłam u lekarza i na razie mam zalecone leczenie bez antybiotyku, ale jakby się pogarszało to w piątek muszę się zgłosić po to ustrojstwo... [emoji57]
Bakterie dostałyśmy chyba w prezencie w niedzielę od mojej chrześnicy, która chodzi do przedszkola - nie pierwszy raz taka sytuacja. [emoji3601]
...ale czasu nie marnuję, więc siedzę i składam zamówienia [emoji16] Miło się patrzy jak ubywa rzeczy do kupienia na liście wyprawkowej. [emoji4]
Betty93
Dużo dużo zdrówka dla Ciebie i córci [emoji847]
Dziękujemy [emoji8][emoji175]
Na pewno się przyda
@Betty93 szybko zdrowiej i oby udalo sie bez antybiotyku.Ja wybrała Lovi Expert bo ma wbudowany akumulator i jest podobno cichszy.
Bakterie dostałyśmy chyba w prezencie w niedzielę od mojej chrześnicy, która chodzi do przedszkola - nie pierwszy raz taka sytuacja. ♀
Teraz przynajmniej w W- wie jest taka obledna pogoda ze nie trudno zlapac przeziebienie.Co godzine na zmiane wychodzi palace slonce i znowu czarne chmury i leje
Ja kupie pewnie Pampersy i zobacze czy ok, te zielone.One lepiej pasowsly moim synkom niz te biale premium.Zobaczymy jak bedzie teraz.Lubilam juz poźniej te pants, takie zakladane , nie te na rzepki.Ale to troche trzeba bedzie poczekac
Myslniczek
Betty zdrowka :*
reklama
Betty93
Dziękuję dziewczyny za tyle dobroci. [emoji8][emoji175]
Oby jutro było lepiej. Dzisiaj od rana mamy dzień raczej złych wiadomości, a do tego mam takie bóle jak chodzę, że wrzuciłam na szybko do prania i suszenia szlafrok oraz pokazałam mojemu M. gdzie w razie czego mam rzeczy do szpitala dla mnie i małego.
Swoją drogą jak dalej tak będzie to jutro chyba pojadę to skontrolować do szpitala, bo wszystko przypomina mi dokładnie moje samopoczucie przed pierwszym porodem (od rana miałam takie bóle, a o 23:30 zaczęły się skurcze porodowe).
Mam nadzieję, że to wszystko przez chorobę i stres dzisiejszego dnia...
Oby jutro było lepiej. Dzisiaj od rana mamy dzień raczej złych wiadomości, a do tego mam takie bóle jak chodzę, że wrzuciłam na szybko do prania i suszenia szlafrok oraz pokazałam mojemu M. gdzie w razie czego mam rzeczy do szpitala dla mnie i małego.
Swoją drogą jak dalej tak będzie to jutro chyba pojadę to skontrolować do szpitala, bo wszystko przypomina mi dokładnie moje samopoczucie przed pierwszym porodem (od rana miałam takie bóle, a o 23:30 zaczęły się skurcze porodowe).
Mam nadzieję, że to wszystko przez chorobę i stres dzisiejszego dnia...