reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Cześć Dziewczyny :)
Wiem że ten temat był już poruszany, ale mogłybyście powiedzieć na jaki laktator ostatecznie się zdecydowałyście? Znajome polecają mi najbardziej dwa: Lovi Expert Elektryczny lub Medela Swing, oba podobnie wychodzą cenowo. Macie jakieś doświadczenie który lepiej kupić? :)

Miłego dnia!

Dzisiaj dotarł Lovi Expert elektryczny. Jeszcze go nie rozpakowałam. Nie wiedziałam, który kupić i padło na ten.

Dziewczyny a z jakiej firmy pieluchy zamierzacie kupić lub już macie? jaka firma najlepsza?

Pampers.

Dziękuję dziewczyny za tyle dobroci. [emoji8][emoji175]

Oby jutro było lepiej. :) Dzisiaj od rana mamy dzień raczej złych wiadomości, a do tego mam takie bóle jak chodzę, że wrzuciłam na szybko do prania i suszenia szlafrok oraz pokazałam mojemu M. gdzie w razie czego mam rzeczy do szpitala dla mnie i małego.
Swoją drogą jak dalej tak będzie to jutro chyba pojadę to skontrolować do szpitala, bo wszystko przypomina mi dokładnie moje samopoczucie przed pierwszym porodem (od rana miałam takie bóle, a o 23:30 zaczęły się skurcze porodowe).

Mam nadzieję, że to wszystko przez chorobę i stres dzisiejszego dnia...

Musisz się stresować taką sytuacją.
Trzymam kciuki, żeby było wszystko w porządku.

reklama
Dziękuję dziewczyny za tyle dobroci. [emoji8][emoji175]

Oby jutro było lepiej. :) Dzisiaj od rana mamy dzień raczej złych wiadomości, a do tego mam takie bóle jak chodzę, że wrzuciłam na szybko do prania i suszenia szlafrok oraz pokazałam mojemu M. gdzie w razie czego mam rzeczy do szpitala dla mnie i małego.
Swoją drogą jak dalej tak będzie to jutro chyba pojadę to skontrolować do szpitala, bo wszystko przypomina mi dokładnie moje samopoczucie przed pierwszym porodem (od rana miałam takie bóle, a o 23:30 zaczęły się skurcze porodowe).

Mam nadzieję, że to wszystko przez chorobę i stres dzisiejszego dnia...
Betty dawaj znać czy wszystko u Ciebie ok. Jak tam się czujesz dzisiaj?

Bardzo Wam dziękuję! Lovi Expert zamówiony :)

Dużo dużo zdrowia dla wszystkich na tej końcówce:) Chodzicie na ktg? U nas zaczął się 33 tydzień, ale jeszcze nie miałam... Następna wizyta za trochę ponad tydzień, może wtedy.

Miłego dnia!

Dużo dużo zdrowia dla wszystkich na tej końcówce:) Chodzicie na ktg? U nas zaczął się 33 tydzień, ale jeszcze nie miałam... Następna wizyta za trochę ponad tydzień, może wtedy.

Miłego dnia!
Ja dziś mam ale u mnie 36 tydzień

Hej Dziewczyny :)
Dziękuję za Wasze kciuki i życzenia - chyba pomogły. :) Późno wieczorem wzięłam ciepłą kąpiel i się wyciszyło. Nie mniej przyznam Wam, że miałam stracha jak doszedł okropny ból pleców.
Póki co do minimum ograniczam chodzenie i na poważnie zacznę się oszczędzać. Jeszcze niech malutki nacieszy się brzuszkiem, bo do lipca to jednak kawałek czasu. :)

reklama

Miłego dnia!
Dzis miałam pierwsze.
Ale tylko dlatego ze w przychodni robią przed wizytą. W innych nie ma.

Do góry