U
użytkownik 902
Gość
Mam avent natural elektryczny. Kupiony 5 lat temu, nadal działa bez zarzutu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny
Wiem że ten temat był już poruszany, ale mogłybyście powiedzieć na jaki laktator ostatecznie się zdecydowałyście? Znajome polecają mi najbardziej dwa: Lovi Expert Elektryczny lub Medela Swing, oba podobnie wychodzą cenowo. Macie jakieś doświadczenie który lepiej kupić?
Miłego dnia!
Ja pierwsze kupiłam pampers Premium Care. A później myślę że Dada z biedronkiDziewczyny a z jakiej firmy pieluchy zamierzacie kupić lub już macie? jaka firma najlepsza?
Ja mam dade . i mam tez pampers bo dostałam zobaczymy co przypasuje małemuJa pierwsze kupiłam pampers Premium Care. A później myślę że Dada z biedronki
Zobaczę jak bedzie. U mnie w rodzinie złe opinie o pampersie duzo dzieciaków uczulaly.Dada jest dobra, ale słyszałam że pieluchy "1" są trochę twardsze od Pampersa.
Pewnie i tak może być, jak masz wybór to możesz przetestować co maluszkowi lepiej przypadnie. Ja dopiero będę kupować dlatego się zastanawiam które wybraćZobaczę jak bedzie. U mnie w rodzinie złe opinie o pampersie duzo dzieciaków uczulaly.