reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

mam jeszcze do Was pytanie...
czy macie tak czasami, że czujecie takie bardzo szybkie, gwałowne ruchy dziecka? oprócz tego
normalne kopniaki, przesuwania itd.
martwię się czy tak może być, to takie uczucie gwałtwonego bardzo silnego ruszania się przez okolo 3-4 sekundy... :(

reklama
mam jeszcze do Was pytanie...
czy macie tak czasami, że czujecie takie bardzo szybkie, gwałowne ruchy dziecka? oprócz tego
normalne kopniaki, przesuwania itd.
martwię się czy tak może być, to takie uczucie gwałtwonego bardzo silnego ruszania się przez okolo 3-4 sekundy... :(
A to nie czkawka? ;)

U mnie również od paru dniu gwałtowne ruchy które trwają dosłownie pare sekund i są dla mnie niekiedy bolesne :/ ale wczoraj po wizycie lekarz stwierdził ze wszystko okej i tak po prostu jest, dziecko ma jeszcze troszkę miejsca wiec się obraca.

U mnie również od paru dniu gwałtowne ruchy które trwają dosłownie pare sekund i są dla mnie niekiedy bolesne :/ ale wczoraj po wizycie lekarz stwierdził ze wszystko okej i tak po prostu jest, dziecko ma jeszcze troszkę miejsca wiec się obraca.
czytalam troche na forum i sporo dziewczyn tak miało i ma wiec może i to normalne...wizyte mam 15 maja
tyle stresu w tej ciąży...

Ja tak dzis mialam ale lezac na prawym boku i czytalam ze moze to byc przez to ze byl ucisk na jakieś naczynie. Co powoduje mniejszy doplyw tlenu dziecku.

reklama
Do góry