reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ja wróciłam z zakupów i tak mi niedobrze... A przecież sama prowadziłam auto... Bleee. Zgine za chwile [emoji23]
Porzadnie?☺ pewnie bylo przerazenie na twarzy jak u mnie przy wazeniu☺ ale w poniedzialek bylam na wizycie i lekarz noc nie mowil na temat wagi chociaż tyle dobrego.Hej dziewczyny, mi tez waga ruszyła w górę i to porządnie... także to chyba naturalne w II trymestrze. Brzuszek już widać, zadyszka po wejściu na 1 piętro oraz po jakimkolwiek większym wysiłku.. co to będzie dalej.
Hehe, waga przed ciąża 56 kg z taka startowałam, u lekarza w środę czyli równy tydzień temu było 61kg, wczoraj weszłam i 64 kg, zastanawiam się czy moja waga coś szwankuje bo ważyłam się kilka razy i za każdym razem inna waga, ale wszystkie w okolicach 63/64 kg..Porzadnie?☺ pewnie bylo przerazenie na twarzy jak u mnie przy wazeniu☺ ale w poniedzialek bylam na wizycie i lekarz noc nie mowil na temat wagi chociaż tyle dobrego.
wszystkozajete
Moderatorka
Hehe, waga przed ciąża 56 kg z taka startowałam, u lekarza w środę czyli równy tydzień temu było 61kg, wczoraj weszłam i 64 kg, zastanawiam się czy moja waga coś szwankuje bo ważyłam się kilka razy i za każdym razem inna waga, ale wszystkie w okolicach 63/64 kg..
Ja podobnie przybrałam, z 7-8 kg na plusie już.
Myslniczek
Dlatego ja juz sie nie warze [emoji14]Hehe, waga przed ciąża 56 kg z taka startowałam, u lekarza w środę czyli równy tydzień temu było 61kg, wczoraj weszłam i 64 kg, zastanawiam się czy moja waga coś szwankuje bo ważyłam się kilka razy i za każdym razem inna waga, ale wszystkie w okolicach 63/64 kg..
Myslniczek
Zazdro [emoji14]U mnie na chwilę obecną 2kg na plusie
reklama
Veni92
Początkująca w BB
Miałam ciężkie początki. Dopiero niedawno wrócił mi apetyt. A teraz to się martwie czy nie za mało przytyłam [emoji6]Zazdro [emoji14]