reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Mamo, 2 kg?? Zazdro! No ja mam tendencje do tycia, przed ciąża od 5 lat żyłam fit, pudełka, zdrowe słodycze itd. nie ukrywam ze teraz jem wszystko na co mam ochotę, potrafię wciągnąć 4 lody na dzień, okropnie mam ochotę na słodkie.. ale muszę przystopować, bo do lipca będą mnie kulać. Co 2 dzień ćwiczę ok 30 min, trening dla kobiet w II trymestre + spacery z psem (ok 40 min) No ale cóż... będę zrzucać po ciąży

Hej, ja od początku ciąży 3 kg. Jedyne miejsce, gdzie tyje, to brzuch. Ani piersi, ani uda, nic. Koleżanka straszy mnie, ze przyjdzie taki miesiąc, ze odrobię:))) Zima jest dobra do zrzucania - co wieczór jakiś fitnesik i będzie ok:)

Hej, ja od początku ciąży 3 kg. Jedyne miejsce, gdzie tyje, to brzuch. Ani piersi, ani uda, nic. Koleżanka straszy mnie, ze przyjdzie taki miesiąc, ze odrobię:))) Zima jest dobra do zrzucania - co wieczór jakiś fitnesik i będzie ok:)

U mnie piersi juz 3 rozm wieksze, w mojej małej mieścinie nie moge kupić stanika sportowego, wszystko w małych rozmiarach [emoji14]
Dla mnie chyba lato lepsze do zrzucania a zima do chomikowania [emoji16]

Hehe, waga przed ciąża 56 kg z taka startowałam, u lekarza w środę czyli równy tydzień temu było 61kg, wczoraj weszłam i 64 kg, zastanawiam się czy moja waga coś szwankuje bo ważyłam się kilka razy i za każdym razem inna waga, ale wszystkie w okolicach 63/64 kg..
To u mnie podobnie nagle z dnia na dzien 3 kilo wiecej☺ mam nadzieje ze po porodzie uda mi siw to zrzucic ☺

reklama
Do góry