Misty29
Fanka BB :)
Bardzo ładne. Też się nad tym zastanawialiśmy gdyby była córka. Gratuluję [emoji813] duża dziewczynka już.Tak. Mój mąż wybrał i będzie Oliwia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładne. Też się nad tym zastanawialiśmy gdyby była córka. Gratuluję [emoji813] duża dziewczynka już.Tak. Mój mąż wybrał i będzie Oliwia
Hej laski [emoji4]
Ja dziś miałam wizytę. Malutka rośnie jak na drożdżach - 567g i prawie 23cm szczęścia [emoji7]
Glukoza też wyszła spoko. Nie mam cukrzycy
TrzymamyGratuluje córeczki i braku cukrzycy!! Całkiem duża już ta Twoja malutka[emoji4][emoji4]
Ja siedzę właśnie u ginekologa na krzywej. KTG już zrobione. Jeszcze pół godziny i będzie po. Trzymajcie kciuki żeby krzywa wyszła Ok.
Będzie dobrze. Fajnie że będziesz miała to już za sobą.Gratuluje córeczki i braku cukrzycy!! Całkiem duża już ta Twoja malutka[emoji4][emoji4]
Ja siedzę właśnie u ginekologa na krzywej. KTG już zrobione. Jeszcze pół godziny i będzie po. Trzymajcie kciuki żeby krzywa wyszła Ok.
Hej laski
Ja dziś miałam wizytę. Malutka rośnie jak na drożdżach - 567g i prawie 23cm szczęścia [emoji7]
Glukoza też wyszła spoko. Nie mam cukrzycy
Trzymam kciukiGratuluje córeczki i braku cukrzycy!! Całkiem duża już ta Twoja malutka[emoji4][emoji4]
ja po tej glukozie 3 dni wyjęte z życia, jakos mi się robiło słabo, nie mogłam się najesc i ogólnei jakoś dziwnie.