Ja sie cieszę wlasnie wcinam lody tak dbam o forme waga bede martwic sie w lipcu narazie trzeba dogadzac maleństwuUda się nam! A teraz cieszmy się ciążą
reklama
Paulinaxxem
Zaangażowana w BB
Czesc wam! Miala ktoras z was moze bol prawego jajnika podczas chodzenia? Albo ubierania sie? Ja od jakiejs godzinki czuje lekki ucisk i nie wiem co myslec. Obecnie jestem w 21tc w internecie sie naczytalam ale jednak wole zapytac czy moze ktos tez tak mial?
renisus
Fanka BB :)
Ja mam raz na jakis czas, podobno to normalne. Wez nospe i jak Cie martwi to zadzwon do gina jutro.Czesc wam! Miala ktoras z was moze bol prawego jajnika podczas chodzenia? Albo ubierania sie? Ja od jakiejs godzinki czuje lekki ucisk i nie wiem co myslec. Obecnie jestem w 21tc w internecie sie naczytalam ale jednak wole zapytac czy moze ktos tez tak mial?
Paulinaxxem
Zaangażowana w BB
Ja mam raz na jakis czas, podobno to normalne. Wez nospe i jak Cie martwi to zadzwon do gina jutro.
Uffff, na szczescie przeszlo bez potrzeby nospy.. mam rozumiec ze to nic groznego? [emoji75]
Iwona 1986
Zaangażowana w BB
Hej my po wczorajszej wizycie mała ma 22 cm i 530 gram, ja plus 7 kg we wtorek glukoza nastawienie mam dobre ale zobaczymy co czas pokaże,
Misty29
Gratulacje! Duża dziewczynka już.Hej my po wczorajszej wizycie mała ma 22 cm i 530 gram, ja plus 7 kg we wtorek glukoza nastawienie mam dobre ale zobaczymy co czas pokaże,
U mnie ok 6 kg na plusie ale będę wiedziała ile na pewno w poniedziałek bo mam wizytę.
Wyjątkowa Marta
Ja mam wizytę jutro i zamierzam mu powiedzieć, że jeśli chce abym miała cały dzień do tyłu a może i cały tydzień to proszę bardzo, wejdę na wagę. Jeśli jednak zależy mu na dobrym samopoczuciu pacjentki, którą zna 12 rok, dopiszmy +1,5 kg i zapomnijmy o sprawie [emoji23][emoji23][emoji1360]
Veni92
Początkująca w BB
Haha czyli chcesz mu wjechać na sumienie [emoji28] no jestem bardzo ciekawa czy ma dobre serce i Ci daruje, daj znać po [emoji3]Ja mam wizytę jutro i zamierzam mu powiedzieć, że jeśli chce abym miała cały dzień do tyłu a może i cały tydzień to proszę bardzo, wejdę na wagę. Jeśli jednak zależy mu na dobrym samopoczuciu pacjentki, którą zna 12 rok, dopiszmy +1,5 kg i zapomnijmy o sprawie [emoji23][emoji23][emoji1360]
Myslniczek
Hahahah [emoji14]Ja mam wizytę jutro i zamierzam mu powiedzieć, że jeśli chce abym miała cały dzień do tyłu a może i cały tydzień to proszę bardzo, wejdę na wagę. Jeśli jednak zależy mu na dobrym samopoczuciu pacjentki, którą zna 12 rok, dopiszmy +1,5 kg i zapomnijmy o sprawie [emoji23][emoji23][emoji1360]
reklama
Wyjątkowa Marta
Haha czyli chcesz mu wjechać na sumienie [emoji28] no jestem bardzo ciekawa czy ma dobre serce i Ci daruje, daj znać po [emoji3]
Znam go na tyle, ze będzie się śmiać, ale ten jeden raz mi daruje [emoji23][emoji4] ale dam znać, bo kto go tam wie