Misty29
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji813]Hejo my już po 368g żywej wagi hehe będzie chłop łobuz drapał się po siusiaku hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji813]Hejo my już po 368g żywej wagi hehe będzie chłop łobuz drapał się po siusiaku hehe
Typowy chlop haha [emoji16]Hejo my już po 368g żywej wagi hehe będzie chłop łobuz drapał się po siusiaku hehe
Hejo my już po 368g żywej wagi hehe będzie chłop łobuz drapał się po siusiaku hehe
GratulacjeHejo my już po 368g żywej wagi hehe będzie chłop łobuz drapał się po siusiaku hehe
Gratulacje synkaHejo my już po 368g żywej wagi hehe będzie chłop łobuz drapał się po siusiaku hehe
Ja rodze w centrum zdrowia kobiety i dziecka w zabrzu.Dziewczyny ze Śląska czy któraś z Was planuje rodzić na Łubinowej w Katowicach? Ja od początku tam się nastawiam i mam nadzieję że nic nie zepsuje moich planów
Tam też słyszałam dobre opinie i też mają możliwość porodu w wodzieJa rodze w centrum zdrowia kobiety i dziecka w zabrzu.
Tam też słyszałam dobre opinie i też mają możliwość porodu w wodzie