Myslniczek
Fanka BB :)
No jasne im więcej tym lepiejJa chętnie dołączę, z Krakowa nie mam tak daleko!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jasne im więcej tym lepiejJa chętnie dołączę, z Krakowa nie mam tak daleko!
Oby badania wyszły dobrze. Dla lekarza zawsze coś niewinnie brzmi a Ty już masz pewnie stresu po same uszy. Co do spojenia, przy blizniakach na pewno masz dużo ciężej. Mnie już boli spojenie, nie wiem jak boli rozejscie ale chyba powinnaś leżeć?A jakoś tak przez chwilę było tu dziwnie podczas przepychanek kto może mieć dostęp do zamkniętego forum a kto nie ,że coraz rzadziej tu zaglądałam. Ogólnie jestem już po usg połówkowym na którym gin potwierdził płeć z usg z 12 tygodnia czyli 2 chłopców chociaż w 15 tygodniu miała być jedna dziewczynka. Chłopcy w 19w3d ważyli po 290 g. Jeden z chłopców ma w lewej komorze ognisko hyperechogenne lekarz mówił że to nic takiego ale mam mieć echo serca płodu 21 marca . Niestety chyba mam objawy rozejścia spojenia łonowego . Nie jestem w stanie chodzić siedzieć ani podnosić nic ciężkiego.
Człowiek zawsze najczarniejsze scenariusze widzi. No niestety praktycznie cały czas leżę bo inaczej boli ze zdwojoną siłą.Oby badania wyszły dobrze. Dla lekarza zawsze coś niewinnie brzmi a Ty już masz pewnie stresu po same uszy. Co do spojenia, przy blizniakach na pewno masz dużo ciężej. Mnie już boli spojenie, nie wiem jak boli rozejscie ale chyba powinnaś leżeć?
Kurcze a tu jeszcze tyle czasu do porodu... Wiem, że z blizniakami raczej mniej, ale niech tam siedzą ile się da.Człowiek zawsze najczarniejsze scenariusze widzi. No niestety praktycznie cały czas leżę bo inaczej boli ze zdwojoną siłą.
Lekarzą tak łatwo powiedzieć... A nam ciężko nie myśleć.A jakoś tak przez chwilę było tu dziwnie podczas przepychanek kto może mieć dostęp do zamkniętego forum a kto nie ,że coraz rzadziej tu zaglądałam. Ogólnie jestem już po usg połówkowym na którym gin potwierdził płeć z usg z 12 tygodnia czyli 2 chłopców chociaż w 15 tygodniu miała być jedna dziewczynka. Chłopcy w 19w3d ważyli po 290 g. Jeden z chłopców ma w lewej komorze ognisko hyperechogenne lekarz mówił że to nic takiego ale mam mieć echo serca płodu 21 marca . Niestety chyba mam objawy rozejścia spojenia łonowego . Nie jestem w stanie chodzić siedzieć ani podnosić nic ciężkiego.
A jakoś tak przez chwilę było tu dziwnie podczas przepychanek kto może mieć dostęp do zamkniętego forum a kto nie ,że coraz rzadziej tu zaglądałam. Ogólnie jestem już po usg połówkowym na którym gin potwierdził płeć z usg z 12 tygodnia czyli 2 chłopców chociaż w 15 tygodniu miała być jedna dziewczynka. Chłopcy w 19w3d ważyli po 290 g. Jeden z chłopców ma w lewej komorze ognisko hyperechogenne lekarz mówił że to nic takiego ale mam mieć echo serca płodu 21 marca . Niestety chyba mam objawy rozejścia spojenia łonowego . Nie jestem w stanie chodzić siedzieć ani podnosić nic ciężkiego.
DziękujęLekarzą tak łatwo powiedzieć... A nam ciężko nie myśleć.
Współczuję bólu. Odpoczywaj. :*
Dziękuję to jest najważniejsze ,że dobrze się rozwijają.Fajnie Ciebie „widzieć” współczuję bólu spojenia. Bardzo mocno ogranicza ruchowo... trzymam kciuki za echo serca [emoji1360] ważne, ze jakby nie patrzeć to chłopcy się dobrze rozwijają
Lekarz mówi że ciążę bliźniacze 2K2O rozwiązuje się zazwyczaj ok 38 tygodnia jeśli wszystko jest dobrze do tego momentu. Czyli cc będzie w okolicy końca czerwca.Kurcze a tu jeszcze tyle czasu do porodu... Wiem, że z blizniakami raczej mniej, ale niech tam siedzą ile się da.