reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
A jakoś tak przez chwilę było tu dziwnie podczas przepychanek kto może mieć dostęp do zamkniętego forum a kto nie ,że coraz rzadziej tu zaglądałam. Ogólnie jestem już po usg połówkowym na którym gin potwierdził płeć z usg z 12 tygodnia czyli 2 chłopców chociaż w 15 tygodniu miała być jedna dziewczynka. Chłopcy w 19w3d ważyli po 290 g. Jeden z chłopców ma w lewej komorze ognisko hyperechogenne lekarz mówił że to nic takiego ale mam mieć echo serca płodu 21 marca . Niestety chyba mam objawy rozejścia spojenia łonowego . Nie jestem w stanie chodzić siedzieć ani podnosić nic ciężkiego.
Oby badania wyszły dobrze. Dla lekarza zawsze coś niewinnie brzmi a Ty już masz pewnie stresu po same uszy. Co do spojenia, przy blizniakach na pewno masz dużo ciężej. Mnie już boli spojenie, nie wiem jak boli rozejscie ale chyba powinnaś leżeć?

Oby badania wyszły dobrze. Dla lekarza zawsze coś niewinnie brzmi a Ty już masz pewnie stresu po same uszy. Co do spojenia, przy blizniakach na pewno masz dużo ciężej. Mnie już boli spojenie, nie wiem jak boli rozejscie ale chyba powinnaś leżeć?
Człowiek zawsze najczarniejsze scenariusze widzi. No niestety praktycznie cały czas leżę bo inaczej boli ze zdwojoną siłą.

A jakoś tak przez chwilę było tu dziwnie podczas przepychanek kto może mieć dostęp do zamkniętego forum a kto nie ,że coraz rzadziej tu zaglądałam. Ogólnie jestem już po usg połówkowym na którym gin potwierdził płeć z usg z 12 tygodnia czyli 2 chłopców chociaż w 15 tygodniu miała być jedna dziewczynka. Chłopcy w 19w3d ważyli po 290 g. Jeden z chłopców ma w lewej komorze ognisko hyperechogenne lekarz mówił że to nic takiego ale mam mieć echo serca płodu 21 marca . Niestety chyba mam objawy rozejścia spojenia łonowego . Nie jestem w stanie chodzić siedzieć ani podnosić nic ciężkiego.
Lekarzą tak łatwo powiedzieć... A nam ciężko nie myśleć.
Współczuję bólu. Odpoczywaj. :*

Fajnie Ciebie „widzieć” :) współczuję bólu spojenia. Bardzo mocno ogranicza ruchowo... trzymam kciuki za echo serca [emoji1360] ważne, ze jakby nie patrzeć to chłopcy się dobrze rozwijają

Chłopak czy dziewczyna? :) 15/16 tydz. Lekarz ma podejrzenia, ale nie jest pewna, pępowina przeszkadza :)

Załączniki

• IMG_20190304_085938.jpg
    IMG_20190304_085938.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry