Myslniczek
Fanka BB :)
Zobaczymy [emoji13]Ludzie dożywają bardziej sędziwych lat niż 30 wiec chyba nie jest tak źle [emoji38]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy [emoji13]Ludzie dożywają bardziej sędziwych lat niż 30 wiec chyba nie jest tak źle [emoji38]
Czyli tym razem wizytujemy tego samego dnia, ja mam o 12-tej :-)Właśnie dzwonili z przychodni przełożyć badania połówkowe na dzień wcześniej czyli nowa data do odliczania to 5 marzec o 11:00. Idę do lekarki która mi robiła prenatalne w poprzedniej ciąży więc mam nadzieję że i teraz okaże się szczęśliwa [emoji4]
Ooo, to już jest nas 3 :-)Wizytujemy w takim razie w tym samym dniu tylko ja mam wizytę późnym popołudniem
Gratuluję[emoji173]Zobacz załącznik 942834
Zgadnijcie co to oznacza !!! [emoji23]
Oczywiście nie wiem jak teraz wytrzymam 2,5tyg
Moja wymarzona córeczka !!!
To dużo wizyt Cię czeka. Fajnie będziesz spokojniejsza przed wyjazdem. Ja jestem zadowolona z detektora. Nie używam go często ale za każdym razem do tej pory udaje mi się złapać serduszko. Swój kupiłam za 95 zł. Przypomnij na jak długo wylatujesz?Ja na 19.02 umówiłam dodatkowe usg, żeby przed lotem sprawdzić, ale to będzie już 18t4d, więc pewnie będzie mógł większość pomiarów połówkowych zrobić już. A takie faktyczne połówkowe mam 7.03 i później dodatkowe z pakietu LuxMed 17.03, także trochę sobie dziewczynę pooglądam Zastanawiam się czy na wyjazd nie pożyczyć albo kupić detektora (za 60 ziko mogę odkupić).
No właśnie mi też bliżej do 40-stki i fakt taki że okazem zdrowia nie jestemE 30stki a co ma powiedzieć 40stka
Ja się zastanawiałam nad koszulami od niej no ale na kasie nie śpię,Zobaczcie co udało mi się kupić ten egzemplarz jest na prezent. Strasznie mnie korciło żeby sobie kupić "jestem w ciąży", ale w końcu się nie zdecydowałam. Mogłam obejrzeć zawartość w aptece i naprawdę uważam, że te segregatory są super przygotowane