reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Okiennica będziemy się odzywać. Przynajmniej przez jakiś czas.:)
Mnie dalej boli ta rwa [emoji46] nie wiem jak ja jutro na tą imprezę pójdę, totalna porażka

Zobaczysz po 30. Wtedy dopiero robi się wesoło. I tym razem wcale nie żartuje. Nie wiem co to za magiczna liczba,ale ja się po prostu zaczynam sypać

Mnie dalej ból łopatki i karku nie puszcza. A wczoraj juz nawet siedzieć nie umiałam bo noga mi drętwiała. Ja w tym roku będę miała 25 dopiero to co będzie po 30 [emoji13]

reklama
Ja będę i tu też :) Nie strasz :) ja w maju kończę 30 i już się boję :)
Ja też tak mam - do 30 różne wyczyny uchodziły mi płazem, a po 30 nagle mi się zdrowie posypało, wszystko zaczęło mi wyłazić i czasem czuję się jak taki stary człowiek ;-)

No i musiałam zacząć się uczyć korzystać ze służby zdrowia, bo przez 15 lat przychodnie i szpitale mogły dla mnie nie istnieć - oprócz przeglądów okresowych podwozia i płynów ustrojowych ;-)

A teraz, tu mnie strzyka, tam mnie łupie...

Do góry