Ide dzis wieczorem obejrzec uzywke Bugaboo Donkey duo. Zobaczymy czy sie zakocham.
Daj znać koniecznie co i jak. Ja przy pierwszym wózku przymierzałam się do bugaboo ale wygraj jednak priam. W bugaboo nie pasowała mi nisko osadzona gondola i kubełkowe siedzisko. Tutaj to są bardzo popularne wózki i Ci ze znajomych którzy je maja bardzo sobie chwała. Inne podwójne wózki są niestety ogromne.
Dzień dobry!
Buszowałam po internecie szukając informacji o uczuciu słabości w ciąży i znalazłam Was. Nie planowałam żadnego udzielania się na forum w trakcie ciąży ale widzę, że u Was jest taka miła atmosfera i ciekawe tematy (zaczytałam się o kp), że zupełnie spontanicznie postanowiłam do Was napisać. Tym bardziej, że straszy mnie chyba zimowa depresja. Niby to normalne, że o tej porze roku jest pewien spadek formy ale jeszcze przy ciąży to odczuwam jakoś mocniej. Może dobrze by mi zrobiło popisanie z kobietkami, które mają tp na lato 2019, podobnie jak ja. Pozwolicie mi z Wami popisać o babskich sprawach? Smęcić nie zamierzam. Wprost przeciwnie. Chciałabym pisać jak najpogodniej, na poprawę humoru właśnie
Witaj i rozgość się u nas[emoji4]Napisz coś więcej o sobie.