reklama
renisus
Fanka BB :)
U nas tez jest wielkie zainteresowanie. Nawet do polski niechce jechac sama z ojcem, bo bejbi tam nie bedzie.Moja córka (w marcu 5lat) bardzo się interesuje "dzidzią". Przytula brzuch, mówi do niego. Musiałam jej nawet pokazać kąpiel noworodka na youtube. Po prostu dużo o tym rozmawiamy.
Ja dzisiaj jestem w podlym nastroju i caly czas mysle o bratowej. No i kaszel mnie meczy ze az od niego mnie brzuch boli.
Ennis92
Wy o przygotowaniu dzieci a ja się zastanawiam jak przygotować moje koty [emoji85] póki co jak słuchamy serduszka w domu to są zainteresowane.
Włączyłam im płacz dziecka na YouTube to jeden przyleciał jakby się paliło i mruczal do telefonu i się przytulal. Drugi olał kompletnie.
One są strasznie ciekawskie i wszędzie wejdą. A zamknij drzwi do sypialni to będą płakać pod drzwiami cała noc
Włączyłam im płacz dziecka na YouTube to jeden przyleciał jakby się paliło i mruczal do telefonu i się przytulal. Drugi olał kompletnie.
One są strasznie ciekawskie i wszędzie wejdą. A zamknij drzwi do sypialni to będą płakać pod drzwiami cała noc
Hah, moj to chyba w ogole nie trybi, ze bedzie jakies dziecko. Bedzie zaskok[emoji85][emoji85][emoji85]
To tak jak u mnie. Pokazuje jej brzuch, tłumacze ze w środku jest dzidziuś ale nie jestem nawet pewna czy ona rozumiem co to dzidziuś, nie mówiąc już o tym, że na pewno nie kuma, że nagle będzie musiała dzielić mamę z kimś innym. Jak o tym myśle to jestem przerażona. Moja śpi u siebie w pokoju ale jest mimo wszystko bardzo mamusiowa. Chodzi do żłobka, chętnie spędza czas z dziadkami czy z kimś innym ale jeśli pobliżu jestem ja to liczę się tylko ja i mama robi wszystko najlepiej zaczynajac na zabawie a na kąpieli i kładzeniu do spania kończąc. Będzie ciężko.
XjagodaX
Wy o przygotowaniu dzieci a ja się zastanawiam jak przygotować moje koty [emoji85] póki co jak słuchamy serduszka w domu to są zainteresowane.
ja tak samo mam z psem i też nie wiem jak to będzie jak płacze któreś dziecko od brata to moja Lili piszczy i jest przerażona:/ wczoraj dzwoniła bratowa i w tle było słychać jej córkę jak płacze to pysk psa przy telefonie i pisk masakra może jakoś się oswoi najwyżej będzie podwójny płacz w nocy a może potrójny jak doliczyć mnie
Chyba coś pokręciłam. Próbowałam wstawić cytaty a potem poprawić (wyedytowac) błąd ortograficzny i pojawiła mi się wiadomość, że "Ta wiadomość oczekuje na akceptację moderatora i nie jest widoczna dla użytkowników." Także moje przedstawienie się przeczytacie dopiero po akceptacji moderatora. Przepraszam ale jestem tu nowa i nieoswojona z technika.
Paula03
Zazdraszczam ja dziś 16+4, pierwsza ciąża wiec sie nie nastawiam, że szybko poczuje ale doczekać się nie mogę [emoji14]
Wiem co czujesz, u mnie też pierwsza ciąża. Jeszcze ja ją przechodzę bez objawowo i tylko usg przypominało mi że jest tam mały lokator [emoji4]
ada1989
Mama Konradka :)
Mój najmłodszy też, pokazuje gdzie dzidzia, całuje brzuszek ale na bank nie ma tej świadomości co się naprawdę dzieje [emoji6]Hah, moj to chyba w ogole nie trybi, ze bedzie jakies dziecko. Bedzie zaskok[emoji85][emoji85][emoji85]
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Cześć Lakonka!
Mój Wiktor (2l) też nie kuma w ogóle o co chodzi, pamiętam,że Adam już w tym wieku jakoś łapał, co chce mu przekazać, a jak mówię Wiktorowi, że mam w brzuchu dzidzię, to on też pokazuje swój brzuch i mówi, że ma tam dzidzię [emoji23][emoji85]
Upralam kanapę, zrobiłam drugie pranie, pościel dzieciom zmieniłam, zmywarkę rozładowalam i puściłam, sprzątnęłam zabawki, zaraz chyba kurze zetre i kuchnie sprzatne i będzie spokój na dzis,jutro tylko łazienki i może przez chwilę będzie czysto. Dzwonila mama, potwory mają się dobrze,poszli w błoto przycinać drzewka z dziadkiem
Mój Wiktor (2l) też nie kuma w ogóle o co chodzi, pamiętam,że Adam już w tym wieku jakoś łapał, co chce mu przekazać, a jak mówię Wiktorowi, że mam w brzuchu dzidzię, to on też pokazuje swój brzuch i mówi, że ma tam dzidzię [emoji23][emoji85]
Upralam kanapę, zrobiłam drugie pranie, pościel dzieciom zmieniłam, zmywarkę rozładowalam i puściłam, sprzątnęłam zabawki, zaraz chyba kurze zetre i kuchnie sprzatne i będzie spokój na dzis,jutro tylko łazienki i może przez chwilę będzie czysto. Dzwonila mama, potwory mają się dobrze,poszli w błoto przycinać drzewka z dziadkiem