reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Hej, Dziewczyny u mnie zaczął się 20. tc i mały jest coraz bardziej ruchliwy.
W tygodniu zrobiliśmy sobie wycieczkę do Wrocławia i jak kiedyś mogłam podróżować bez przerwy, tak teraz byłam padnięta po dwóch dniach.

Ps. Też oglądałam dzisiaj „Kwiat Pustyni” i jak widziałam ten proces obrzezania, to aż mnie serce zaczęło boleć... Przecież Ona była w wieku mojej malutkiej córeczki. W ciąży w ogóle stałam się o wiele wrażliwsza na krzywdę dzieci (chociaż i tak zawsze bardzo byłam). Chyba muszę sobie odpuścić oglądanie takich rzeczy.

Eh kupiła stolik do salonu, dziś przyszedł. Dopiero miałam czas otworzyć a tam jedna noga polamana

Dzień dobry.
Koniec laby i trzeba wstawać już do szkoły A się nie chce ;) jeszcze deszcz pada i jest ciemno ale nie ma wyjścia.

Kto dzisiaj wizytuje ? Trzymam kciuki.

Miłego dnia :D

Dzień dobry [emoji8]

Jeszcze tydzień do wizyty. Jakoś w tym miesiącu mi się bardzo wlecze ten czas. Później będzie lepiej bo na początku marca połówkowe więc będą odstępy dwutygodniowe między wizytami :)

Miłego dnia!

U mnie ferie, więc młody jeszcze śpi. Za to ja nie mogłam spać. Dziś wizyta... od 5 tygodni. Strasznie się stresuje [emoji54] Wizyta późno.
Oj tam Ennis taki teraz dizajn, że stół bez jednej nogi [emoji23] a tak serio współczuję, musisz odesłać.
W tv mówią, że od wtorku zima wraca. Aż mi niedobrze na samą myśl.

U mnie ferie, więc młody jeszcze śpi. Za to ja nie mogłam spać. Dziś wizyta... od 5 tygodni. Strasznie się stresuje [emoji54] Wizyta późno.
Oj tam Ennis taki teraz dizajn, że stół bez jednej nogi [emoji23] a tak serio współczuję, musisz odesłać.
Będzie dobrze! Trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomości. Współczuję tego czekania. Najlepiej mieć rano wizytę a tak to człowiek siedzi na szpilkach cały dzień.

reklama
Czekamy na wiesci. Nie stresuj się [emoji4]

Do góry