reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Dzień dobry.
Koniec laby i trzeba wstawać już do szkoły A się nie chce ;) jeszcze deszcz pada i jest ciemno ale nie ma wyjścia.

Kto dzisiaj wizytuje ? Trzymam kciuki.

Miłego dnia :D
Dzień dobry, nie jesteś sama i u mnie laba się skończyła ;) A tak było fajnie :)

A w ogóle to jestem zła :mad: znowu mam infekcje, masakra jakaś ...I z czego? ...hmmm. A wizyta dopiero za tydzień :(

reklama
Papaulina kciuki!
Ja wizytuje jutro.
W końcu się wyspałam:) ale za oknem też szaro, szkoda, weekend był taki ładny:( jak zima wróci to moje dzieciaki się ucieszą,.bo dziadek o jakimś kuligu myślał dla nich:) a ja już bym chciała wiosnę. Mam dosyć tego ubierania dzieci w 500 warstw.
Dziś jedziemy do salonu oglądac auta. Coś mi się wydaje że nic nie znajdziemy, ale skorzystamy z tego, że nie ma dzieci i będzie można na spokojnie obejrzeć, a najmłodszego wciśniemy dziadkom. W środę mieliśmy jechać oglądać wózki,ale mąż chyba jutro jedziemy delegację:(

Ja aktualnie wsuwam śniadanie... Muszę jeszcze do sklepu po mleko skoczyć, bo młody wypił 2 litry od wczoraj... I myślę co na obiad...
Po południu planuję jechać do teściów po glukometr. A jutro rano machnę sobie morfologię, tak o.

Cześć dziewczyny ja również jutro wybieram się na badania. W piątek wizyta i chyba pierwszy raz nie mogę się jej tak bardzo doczekać przez ten nieszczęsny ból brzucha :-(

Powodzenia na wizytach :-) trzymam kciuki.

Jagodka kupiliśmy auto w tamtym roku i szczerze powiem że szybko nowego kupować nie chce. Te oglądania, jazdy i to co rzekomo miało być w samochodzie A czego nie było. Szukaliśmy odpowiedniego 5 miesięcy- oczywiście z używanych bo na nowy nas nie stać:-) tak więc nie zazdroszczę tego zwiedzania ale może Wam pójdzie szybciej zakup :-)

AjahiS na pewno musimy kupić przed porodem, ale nie będzie to bułka z masłem, bo nie szukamy normalnego auta tylko 7 os i jeszcze, żeby miało bagażnik i nie miało silnika koło 4l..

Dziewczyny znalazłam spoko ofertę na allegro na piżamki rozm.56. Nie wiem jak to będzie z jakością ale 14zł za 2 szt. Są dziewczęce i chłopięce. Zamowilam chłopięce, najwyżej będzie w nich spała dziewczynka ;) od razu razy 2, żeby się wysyłka opłacała ;) Wrzucam link, może ktos skorzysta. Od jutra koles ma urlop do 1 marca jak cos ;)

Link do: TWINS Śpioszki Piżamki r.56 ZESTAW 132568 OKAZJA !

Eh kupiła stolik do salonu, dziś przyszedł. Dopiero miałam czas otworzyć a tam jedna noga polamana

No to kiepsko.

U mnie ferie, więc młody jeszcze śpi. Za to ja nie mogłam spać. Dziś wizyta... od 5 tygodni. Strasznie się stresuje [emoji54] Wizyta późno.
Oj tam Ennis taki teraz dizajn, że stół bez jednej nogi [emoji23] a tak serio współczuję, musisz odesłać.
W tv mówią, że od wtorku zima wraca. Aż mi niedobrze na samą myśl.

Trzymam kciuki za wizytę.

AjahiS na pewno musimy kupić przed porodem, ale nie będzie to bułka z masłem, bo nie szukamy normalnego auta tylko 7 os i jeszcze, żeby miało bagażnik i nie miało silnika koło 4l..

Ja tez wizytuje jutro ale u mnie to będzie połówkowe. Jedno z dwóch które mam mieć[emoji6] Daj znać jak wybierzecie jakieś auto. My tez szukamy nowego.

U mnie dziś 20+0 czyli połowa ciąży już za mną. Niesamowite jak ten czas leci. Doborze, że nie mam dużo z wyprawki do kupienia bo jeszcze nawet nie zaczęłam.

Miłego dnia dziewczyny!!

reklama
Biedna:( cały czas musisz z kimś być ??

Długi spacer odpada :/ dłuższa trasa autem też musi mnie ktoś zawieźć spacer tylko z kimś jak chce wziąść prysznic to muszę czekać na męża żeby był w domu bo już raz prawie zemdlałam w ostatniej chwili mnie złapał:/ strasznie szybko się męczę nie mogę za dużo naraz zrobić :/ powoli chodzę bo przy normalnym tempie mam taką zadyszke że szok no i oczywiście zaczyna mi się robić słabo ogólnie nie ciekawie jestem teraz mocno ograniczona przez to że mogę zemdleć i tak będzie aż do porodu niestety :(

Do góry