reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Hej, Dziewczyny u mnie zaczął się 20. tc i mały jest coraz bardziej ruchliwy.
W tygodniu zrobiliśmy sobie wycieczkę do Wrocławia i jak kiedyś mogłam podróżować bez przerwy, tak teraz byłam padnięta po dwóch dniach.

Ps. Też oglądałam dzisiaj „Kwiat Pustyni” i jak widziałam ten proces obrzezania, to aż mnie serce zaczęło boleć... Przecież Ona była w wieku mojej malutkiej córeczki. W ciąży w ogóle stałam się o wiele wrażliwsza na krzywdę dzieci (chociaż i tak zawsze bardzo byłam). Chyba muszę sobie odpuścić oglądanie takich rzeczy.

Eh kupiła stolik do salonu, dziś przyszedł. Dopiero miałam czas otworzyć a tam jedna noga polamana

Dzień dobry.
Koniec laby i trzeba wstawać już do szkoły A się nie chce ;) jeszcze deszcz pada i jest ciemno ale nie ma wyjścia.

Kto dzisiaj wizytuje ? Trzymam kciuki.

Miłego dnia :D

Dzień dobry [emoji8]

Jeszcze tydzień do wizyty. Jakoś w tym miesiącu mi się bardzo wlecze ten czas. Później będzie lepiej bo na początku marca połówkowe więc będą odstępy dwutygodniowe między wizytami :)

Miłego dnia!

U mnie ferie, więc młody jeszcze śpi. Za to ja nie mogłam spać. Dziś wizyta... od 5 tygodni. Strasznie się stresuje [emoji54] Wizyta późno.
Oj tam Ennis taki teraz dizajn, że stół bez jednej nogi [emoji23] a tak serio współczuję, musisz odesłać.
W tv mówią, że od wtorku zima wraca. Aż mi niedobrze na samą myśl.

U mnie ferie, więc młody jeszcze śpi. Za to ja nie mogłam spać. Dziś wizyta... od 5 tygodni. Strasznie się stresuje [emoji54] Wizyta późno.
Oj tam Ennis taki teraz dizajn, że stół bez jednej nogi [emoji23] a tak serio współczuję, musisz odesłać.
Będzie dobrze! Trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomości. Współczuję tego czekania. Najlepiej mieć rano wizytę a tak to człowiek siedzi na szpilkach cały dzień.

reklama
Czekamy na wiesci. Nie stresuj się [emoji4]

Do góry