reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Na wyniki idę we wtorek , wcześniej robiłam na początku ciąży to hemoglobina była ok ale w pierwszej miałam anemię od połowy ciąży więc może teraz też już poleciała .
Właśnie patrzyłam w kartę to po wizycie w tamty tygodniu ciśnienie miałam 114/65 więc trochę niskie. Muszę sobie zmierzyć jeszcze raz jak będę u rodziców bo oni mają ciśnieniomierze.
Dziękuję, za wszystkie podpowiedzi , trochę się uspokoiłam , zrobię wyniki i pewnie wszystko jakoś się ułoży

114/65 chciałabym mieć takie niskie ciśnienie[emoji6] A tak serio, to pewnie warto skontrolować morfologię, pomierzyć to ciśnienie, popatrzyć dokładnie w jakiś sytuacjach czujesz się źle( np. czy przy wstawaniu) itd. No i last but not least skonsultować sie z lekarzem. W ciąży wiele rzeczy jest normalnych ale zawsze najpierw trzeba się upewnić, że to tylko ciąża[emoji6]

reklama
Ja co miesiąc robię morfologię,ale chyba poproszę gina,żeby na kolejną wizytę nie robić, ja wyniki zawsze miałam ładne do końca, a mam tak rozwaloną żyłę,że muszę to wygoic, bo potem będzie tragedia, jakieś zrosty się porobiły po tym wenflonie 3mce temu, do tej pory mam problem z pobieraniem krwi, a innej dobrej żyły brak:/

Ja was nadrabiam po weekendzie [emoji9]
My właśnie wróciliśmy z Polski, na weselu się wybawiliśmy do 2 nad ranem ale potem to już ciężko pierdoły wszystkich pijanych na trzeźwo wchodziły [emoji23][emoji23][emoji23]

Zaszłam do sklepu zobaczyć ten wymarzony wózek i oczywiście się okazało ze już go nie maja na wystawie [emoji35] wiec dalej nie wiem jaki wózek wybrać, z reszto płci tez sie nie dowiedzieliśmy to nawet nie wiem w jakim odcieniu [emoji36]

Ja co miesiąc robię morfologię,ale chyba poproszę gina,żeby na kolejną wizytę nie robić, ja wyniki zawsze miałam ładne do końca, a mam tak rozwaloną żyłę,że muszę to wygoic, bo potem będzie tragedia, jakieś zrosty się porobiły po tym wenflonie 3mce temu, do tej pory mam problem z pobieraniem krwi, a innej dobrej żyły brak:/

U nas robią morfologię z palca przy co drugiej wizycie. Maja maszynę do morfologii w gabinecie i wynik jest odrazu. Ja nie lubię pobierania z palca bo mnie to gniecenie zawsze drażni, zwłaszcza ze i tak co druga wizytę robię z krwi żylnej cmv i toxo, ale z drugiej strony wynik od ręki.

Witaj :)

Ja ciągle mam zamiar i właśnie myślałam żeby z Youtube skorzystać, a jak.sie zrobi ciepło to obowiązkowo codziennie spacer. Ale wiecie jak to bywa w praktyce ale plany sobie snuje żeby nie było :D

Ja codziennie wychodzę z psem ale to za mało chyba, że jakieś dłuższe spacerki. Już nie mogę doczekać się wiosny, będzie się chciało coś porobić.

Też bym się chciała wybrać na długi spacer z psem niestety mam zakaz sama :/ przez moje ciśnienie a nie mam z kim.. smuteczek ;)

oj ja też z niecierpliwieniem oczekuje wiosny już widziałam jakieś wiosenne kwiaty zaczynają się przebijać u mnie w ogrodzie :D
Oglądałam dzisiaj "Kwiat Pustynii" ... bardzo mną poruszył i aż zaczęłam czytać o obrzezaniu kobiet i przeraża mnie że takie rytuały mają miejsce współcześnie, a jeszcze bardziej że podobno nawet w Europie ... :(

reklama
oj ja też z niecierpliwieniem oczekuje wiosny już widziałam jakieś wiosenne kwiaty zaczynają się przebijać u mnie w ogrodzie :D
Oglądałam dzisiaj "Kwiat Pustynii" ... bardzo mną poruszył i aż zaczęłam czytać o obrzezaniu kobiet i przeraża mnie że takie rytuały mają miejsce współcześnie, a jeszcze bardziej że podobno nawet w Europie ... :(

Też oglądałam ogólnie masakra mi się łezka zakręciła jak tą małą skrzywdziła :(

Do góry