Rozumiem, że niskie ciśnienie Ci aż tak dokucza czy generalnie czujesz się tak słabo w ciazy?
Ja na szczęście mam prawie wszystko po starszej, przynajmniej na pierwsze miesiące. Z zakupów zostaje mi nowe auto i wózek.
Też się nad tym zastanawiałam. U nas będzie różnica 22 miesięcy. Myśle, że bez podwójnego wózka się nie obędzie. My jesteśmy dość często w drodze, na długich spacerach i myśle, że moja starsza nie da rady tyle chodzić a i na dostawce długo nie wysiedzi. Rozważałam jeszcze opcje chusty dla młodszej ale chyba bez wózka się nie obędzie. Ciekawa jestem jakie inne dziewczyny maja doświadczenia.
Poza tym fajnie wiedzieć, że nie będę sama z taka mała różnica wieku między dziecmi[emoji6][emoji6] Wydaje mi się, że któraś dziewczyna będzie miała jeszcze mniejsza różnice to będziemy sie nawzajem wspierać. Trochę się obawiam jak moja jedynaczka zareaguje na młodsza siostrę. No i nie mam pojęcia jak ja to wszystko logistycznie ogarnę ale jak patrzę na forumowe mamusie z trójka czy czwórka dzieci to myśle sobie, że musi się dać[emoji4][emoji4]