reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Cześć dziewczyny!
Mam na imię Daria, pochodzę z Bydgoszczy i spodziewam się pierwszego dziecka. Niedawno dołączyłam na forum i jest to dla mnie cenne źródło informacji. Sama jeszcze się zbytnio nie udzielam, bo takie aktywności w Internecie nigdy nie były moją mocną stroną, ale myślę, że na zamkniętym będę miała mniejsze opory. Także jeśli jeszcze można to proszę mnie również dopisać.

Pozdrawiam i miłego wieczoru Wszystkim!
Witaj :)

Dziewczyny ćwiczycie coś ? Np na piłkach ? Ja zastanawiam się nad takim lekkim wysiłkiem. Któraś może poleci jakieś sprawdzone filmiki na yt ?
Ja ciągle mam zamiar i właśnie myślałam żeby z Youtube skorzystać, a jak.sie zrobi ciepło to obowiązkowo codziennie spacer. Ale wiecie jak to bywa w praktyce ale plany sobie snuje żeby nie było :D

reklama
Co wchodzę to tu o żarciu [emoji23]. O matko! Ale miałam weekend! Dzielimy się zadaniami ws. ogarniania tematów po zmarłym moim teściu. I mnie przypadł w udziale „zaszczyt” sprzedania przez net klamotów i pierdół, które się do sprzedania nadają. I zaraz mi padnie telefon od nawału wiadomości i telefonów :/. Niby fajnie, że popyt, ale ile można.

Althea będzie około 10osob nowych całkowicie. Jeśli nadal nie będą się udzielać,to po jakimś czasie (np 2 tygodniach) zrobimy czystki. Zobaczymy jak to będzie wyglądać w praktyce,ale dużo nas bardzo jak na zamknięte forum.
Przymierzyłam 6 sukienek, chyba wreszcie wybrałam w czym pójdę, teraz jeszcze muszę wymyśleć co zrobić z włosami..[emoji848]
Wydaje mi się,że im więcej tym lepiej:)

U nas znowu pizza [emoji85]
U nas dziś spóźniony dzień pizzy na kolację[emoji1] a jaka pyszna mam wyszła....i już zgaga męczy ale warto było [emoji23]
Dobry wieczór. Witam nowe Mamusie [emoji4]
Mam nadzieję że samopoczucie i Was dobrze i spędziłyście udany weekend[emoji6]
My zaliczylismy dzisiaj kręgle i wypad na łyżwy, czuję że jutro będą zakwasy hihi.

Niestety jutro poniedziałek i znowu, byle do weekendu. Ale w tym tygodniu już połówkowe badanie jupiii[emoji1]
Ja się będę tak cieszyć w przyszła niedzielę [emoji1][emoji1]
Cześć dziewczyny!
Mam na imię Daria, pochodzę z Bydgoszczy i spodziewam się pierwszego dziecka. Niedawno dołączyłam na forum i jest to dla mnie cenne źródło informacji. Sama jeszcze się zbytnio nie udzielam, bo takie aktywności w Internecie nigdy nie były moją mocną stroną, ale myślę, że na zamkniętym będę miała mniejsze opory. Także jeśli jeszcze można to proszę mnie również dopisać.

Pozdrawiam i miłego wieczoru Wszystkim!
Witamy [emoji4]
Althea niestety zapowiada sie nie ciekawie. Dziekujemy.
Współczuję bardzo, trzymamy kciuki![emoji8][emoji8][emoji8]

Ja cwiczylam trochę Lewandowska ćwiczenia na 2 trymestr ale przestałam przez plamienia. Mam piłkę duża i zastanawiam się czy mogę ćwiczyć ćwiczenia dla 3 trymestru w sumie pewnie są trochę lżejsze i bardziej skupiają się na oddychaniu.

A u mnie znowu cukier za duzy [emoji58] Jeszcze dzisiaj siostra L wyladowala w szpitalu i mamy smutny nastroj w domu. Ale o tym na zamknietym moze kiedys napisze.
Oj. Trzymam kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590] stres też podnosi cukier więc staraj się nie obwiniac
U nas dziś spóźniony dzień pizzy na kolację[emoji1] a jaka pyszna mam wyszła....i już zgaga męczy ale warto było [emoji23] Ja się będę tak cieszyć w przyszła niedzielę [emoji1][emoji1]Witamy [emoji4]Współczuję bardzo, trzymamy kciuki![emoji8][emoji8][emoji8]
Ja odkąd leki dostałam to zgaga poszła sobie i mam nadzieję że nie wróci [emoji23]

Ja dziś tak fatalnie się czuje.
Zastanawiam się, czy jakieś choróbsko się nie zbliża.
Stan podgorączkowy i cały dzień ból głowy. Próbowałam sobie drzemkę zrobić, ale co się położyłam zawsze, to zasnąć nie mogłam. [emoji19]
Ja mam zamiar od jutra zmienić trochę odżywianie, ćwiczenia + więcej ruchu. Z córka dopóki nie miałam zagrożonej ciąży dobrze się odżywiałam i byłam aktywna. Zobaczymy jak teraz będzie. [emoji13]

Na wyniki idę we wtorek , wcześniej robiłam na początku ciąży to hemoglobina była ok ale w pierwszej miałam anemię od połowy ciąży więc może teraz też już poleciała .
Właśnie patrzyłam w kartę to po wizycie w tamty tygodniu ciśnienie miałam 114/65 więc trochę niskie. Muszę sobie zmierzyć jeszcze raz jak będę u rodziców bo oni mają ciśnieniomierze.
Dziękuję, za wszystkie podpowiedzi , trochę się uspokoiłam , zrobię wyniki i pewnie wszystko jakoś się ułoży

reklama
Na wyniki idę we wtorek , wcześniej robiłam na początku ciąży to hemoglobina była ok ale w pierwszej miałam anemię od połowy ciąży więc może teraz też już poleciała .
Właśnie patrzyłam w kartę to po wizycie w tamty tygodniu ciśnienie miałam 114/65 więc trochę niskie. Muszę sobie zmierzyć jeszcze raz jak będę u rodziców bo oni mają ciśnieniomierze.
Dziękuję, za wszystkie podpowiedzi , trochę się uspokoiłam , zrobię wyniki i pewnie wszystko jakoś się ułoży
Chyba też zrobię morfologie. Teraz na skierowaniu mam toksoplazmoze, mocz i obciazenie glukozą a morfologii nie. A też w pierwszej ciąży miałam anemię...Wedlug poprzedniego badania hemoglobina była jeszcze w normie ale nisko...

Do góry