reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Dobry wieczór. Witam nowe Mamusie [emoji4]
Mam nadzieję że samopoczucie i Was dobrze i spędziłyście udany weekend[emoji6]
My zaliczylismy dzisiaj kręgle i wypad na łyżwy, czuję że jutro będą zakwasy hihi.

Niestety jutro poniedziałek i znowu, byle do weekendu. Ale w tym tygodniu już połówkowe badanie jupiii[emoji1]

My zaliczylismy dzisiaj kręgle i wypad na łyżwy, czuję że jutro będą zakwasy hihi.

Niestety jutro poniedziałek i znowu, byle do weekendu. Ale w tym tygodniu już połówkowe badanie jupiii[emoji1]

Zazdroszczę kręgli, chociaż jak ostatnio byłam, co rusz rwały mnie więzadła... Odniosłam porażkę, bo musiałam ostrożnie rzucać ;) Połówkowych też zazdroszczę, muszę jeszcze 2 tygodnie czekać...

Dziewczyny ćwiczycie coś ? Np na piłkach ? Ja zastanawiam się nad takim lekkim wysiłkiem. Któraś może poleci jakieś sprawdzone filmiki na yt ?

My dzis też zaliczyliśmy kręgle :) To było super popołudnie :)

Dziewczyny dostałam zgłoszenia od następujących osób: AsiaGJ, renisus, o.nasia, PaskuPaska, Paula03, Never_Give_Up, .Mon., findmysky, Justys9031, Martkaaa5, karolaaa93, lady24na7, paulina_aa, Janka86, D1407, HaTo, Wyjątkowa Marta, natka_z, Ons, kasiaaa_k89, *PaMinka, plastulinka, AjahiS, Aguu, marta86(koniczynka), Lovz, wszystkozajete, ada1989, Karolina.DE, Misty29, Ennis92, Dorka88, Traszka07, Althea, myslniczek, Papaulina, julianign, XjagodaX, slodkatrojeczka, malina2312, .jagódka. Jeśli ktoś jeszcze ma zamiar się zgłosić to proszę max do 21. Potem wysyłam wiadomość do Administracji.

Lista nie wyglada źle, nie wczytywałam się jakoś dokładnie, ale większość nickow kojarzę, a to dobry poczatek[emoji6]

Cześć dziewczyny!
Mam na imię Daria, pochodzę z Bydgoszczy i spodziewam się pierwszego dziecka. Niedawno dołączyłam na forum i jest to dla mnie cenne źródło informacji. Sama jeszcze się zbytnio nie udzielam, bo takie aktywności w Internecie nigdy nie były moją mocną stroną, ale myślę, że na zamkniętym będę miała mniejsze opory. Także jeśli jeszcze można to proszę mnie również dopisać.

Pozdrawiam i miłego wieczoru Wszystkim!
Witaj[emoji4]

Widzę że ogórki na tapecie. Ja też wcinam dużo i często :) a dziś mi się tak żurku nagle zachciało że jutro muszę iść do sklepu i zrobić.

Było też o remontach i przemeblowaniach... U nas w sypialni większą część pokoju zajmuje łóżko. Tak nam się szafa i komody zgrały że pasują idealnie i na styk się je otwiera. Na nic innego nie ma miejsca a chciałabym tam kołyskę włożyć na pierwsze miesiące. Na razie pomysł jest taki że przesuniemy łóżko w jedną stronę i albo zablokujemy sobie całkowicie dostęp do komód albo do szafy. Trwa dyskusja co będzie mniej potrzebne :D Później chciałabym żeby dzieciaki spały razem w pokoju. Dwa łóżeczka na tą chwilę się zmieszczą ale gorzej z miejscami na przechowywanie bo jedna szafa i jedna komoda tego wszystkiego nie pomieści. A co później jak dojdą biurka itp.. Mąż od razu powiedział że sypialni nie odda więc nie wiem co zrobimy. Zaczynam żałować że nie kupiliśmy czteropokojowego mieszkania.
Dzieci podrosną, priorytety się zmienia i się okaże, że albo większe mieszkanie albo jednak trzeba będzie oddać sypialnie[emoji6]

A u mnie znowu cukier za duzy [emoji58] Jeszcze dzisiaj siostra L wyladowala w szpitalu i mamy smutny nastroj w domu. Ale o tym na zamknietym moze kiedys napisze.
Trzymajcie się w takim razie ciepło. Mam nadzieje, że nic poważnego i szybko będzie lepiej choć domyślam się, że jednak to nie taka prosta sytuacja. Tule[emoji8]

Althea będzie około 10osob nowych całkowicie. Jeśli nadal nie będą się udzielać,to po jakimś czasie (np 2 tygodniach) zrobimy czystki. Zobaczymy jak to będzie wyglądać w praktyce,ale dużo nas bardzo jak na zamknięte forum.
Przymierzyłam 6 sukienek, chyba wreszcie wybrałam w czym pójdę, teraz jeszcze muszę wymyśleć co zrobić z włosami..[emoji848]

reklama
Althea będzie około 10osob nowych całkowicie. Jeśli nadal nie będą się udzielać,to po jakimś czasie (np 2 tygodniach) zrobimy czystki. Zobaczymy jak to będzie wyglądać w praktyce,ale dużo nas bardzo jak na zamknięte forum.
Przymierzyłam 6 sukienek, chyba wreszcie wybrałam w czym pójdę, teraz jeszcze muszę wymyśleć co zrobić z włosami..[emoji848]

Faktycznie trochę dużo jak na zamknięty wątek ale z drugiej strony, całkiem szybko można to wszystko zrewidować jeśli sie okaże ze to tylko czytacze/czytaczki, a przynajmniej oszczędzimy sobie długaśnych i niezbyt miłych dyskusji tutaj.
Co do sukienki.. liczymy na jakieś zdjęcie wyjściowej kreacji na zakmnietym[emoji6]

Do góry