reklama
Karolcia.DE
Fanka BB :)
Dobry wieczór. Witam nowe Mamusie [emoji4]
Mam nadzieję że samopoczucie i Was dobrze i spędziłyście udany weekend[emoji6]
My zaliczylismy dzisiaj kręgle i wypad na łyżwy, czuję że jutro będą zakwasy hihi.
Niestety jutro poniedziałek i znowu, byle do weekendu. Ale w tym tygodniu już połówkowe badanie jupiii[emoji1]
My zaliczylismy dzisiaj kręgle i wypad na łyżwy, czuję że jutro będą zakwasy hihi.
Niestety jutro poniedziałek i znowu, byle do weekendu. Ale w tym tygodniu już połówkowe badanie jupiii[emoji1]
slodkatrojeczka
Dobry wieczór. Witam nowe Mamusie [emoji4]
Zazdroszczę kręgli, chociaż jak ostatnio byłam, co rusz rwały mnie więzadła... Odniosłam porażkę, bo musiałam ostrożnie rzucać Połówkowych też zazdroszczę, muszę jeszcze 2 tygodnie czekać...
My dzis też zaliczyliśmy kręgle To było super popołudnieDobry wieczór. Witam nowe Mamusie [emoji4]
renisus
A u mnie znowu cukier za duzy [emoji58] Jeszcze dzisiaj siostra L wyladowala w szpitalu i mamy smutny nastroj w domu. Ale o tym na zamknietym moze kiedys napisze.U nas znowu pizza [emoji85]
Dziewczyny dostałam zgłoszenia od następujących osób: AsiaGJ, renisus, o.nasia, PaskuPaska, Paula03, Never_Give_Up, .Mon., findmysky, Justys9031, Martkaaa5, karolaaa93, lady24na7, paulina_aa, Janka86, D1407, HaTo, Wyjątkowa Marta, natka_z, Ons, kasiaaa_k89, *PaMinka, plastulinka, AjahiS, Aguu, marta86(koniczynka), Lovz, wszystkozajete, ada1989, Karolina.DE, Misty29, Ennis92, Dorka88, Traszka07, Althea, myslniczek, Papaulina, julianign, XjagodaX, slodkatrojeczka, malina2312, .jagódka. Jeśli ktoś jeszcze ma zamiar się zgłosić to proszę max do 21. Potem wysyłam wiadomość do Administracji.
Lista nie wyglada źle, nie wczytywałam się jakoś dokładnie, ale większość nickow kojarzę, a to dobry poczatek[emoji6]
Witaj[emoji4]Cześć dziewczyny!
Mam na imię Daria, pochodzę z Bydgoszczy i spodziewam się pierwszego dziecka. Niedawno dołączyłam na forum i jest to dla mnie cenne źródło informacji. Sama jeszcze się zbytnio nie udzielam, bo takie aktywności w Internecie nigdy nie były moją mocną stroną, ale myślę, że na zamkniętym będę miała mniejsze opory. Także jeśli jeszcze można to proszę mnie również dopisać.
Pozdrawiam i miłego wieczoru Wszystkim!
Dzieci podrosną, priorytety się zmienia i się okaże, że albo większe mieszkanie albo jednak trzeba będzie oddać sypialnie[emoji6]Widzę że ogórki na tapecie. Ja też wcinam dużo i często a dziś mi się tak żurku nagle zachciało że jutro muszę iść do sklepu i zrobić.
Było też o remontach i przemeblowaniach... U nas w sypialni większą część pokoju zajmuje łóżko. Tak nam się szafa i komody zgrały że pasują idealnie i na styk się je otwiera. Na nic innego nie ma miejsca a chciałabym tam kołyskę włożyć na pierwsze miesiące. Na razie pomysł jest taki że przesuniemy łóżko w jedną stronę i albo zablokujemy sobie całkowicie dostęp do komód albo do szafy. Trwa dyskusja co będzie mniej potrzebne Później chciałabym żeby dzieciaki spały razem w pokoju. Dwa łóżeczka na tą chwilę się zmieszczą ale gorzej z miejscami na przechowywanie bo jedna szafa i jedna komoda tego wszystkiego nie pomieści. A co później jak dojdą biurka itp.. Mąż od razu powiedział że sypialni nie odda więc nie wiem co zrobimy. Zaczynam żałować że nie kupiliśmy czteropokojowego mieszkania.
Trzymajcie się w takim razie ciepło. Mam nadzieje, że nic poważnego i szybko będzie lepiej choć domyślam się, że jednak to nie taka prosta sytuacja. Tule[emoji8]A u mnie znowu cukier za duzy [emoji58] Jeszcze dzisiaj siostra L wyladowala w szpitalu i mamy smutny nastroj w domu. Ale o tym na zamknietym moze kiedys napisze.
U
użytkownik 902
Gość
Althea będzie około 10osob nowych całkowicie. Jeśli nadal nie będą się udzielać,to po jakimś czasie (np 2 tygodniach) zrobimy czystki. Zobaczymy jak to będzie wyglądać w praktyce,ale dużo nas bardzo jak na zamknięte forum.
Przymierzyłam 6 sukienek, chyba wreszcie wybrałam w czym pójdę, teraz jeszcze muszę wymyśleć co zrobić z włosami..[emoji848]
Przymierzyłam 6 sukienek, chyba wreszcie wybrałam w czym pójdę, teraz jeszcze muszę wymyśleć co zrobić z włosami..[emoji848]
reklama
Althea będzie około 10osob nowych całkowicie. Jeśli nadal nie będą się udzielać,to po jakimś czasie (np 2 tygodniach) zrobimy czystki. Zobaczymy jak to będzie wyglądać w praktyce,ale dużo nas bardzo jak na zamknięte forum.
Faktycznie trochę dużo jak na zamknięty wątek ale z drugiej strony, całkiem szybko można to wszystko zrewidować jeśli sie okaże ze to tylko czytacze/czytaczki, a przynajmniej oszczędzimy sobie długaśnych i niezbyt miłych dyskusji tutaj.
Co do sukienki.. liczymy na jakieś zdjęcie wyjściowej kreacji na zakmnietym[emoji6]