reklama
Karolcia.DE
Fanka BB :)
Witam sobotnio [emoji4] my wstaliśmy wcześniej i zabraliśmy się do roboty. Już prawie wszystko gotowe. Mam nadzieję że mój jeszcze podłogę umyje, bo ja padam już na pysk. Muszę odpocząć a potem mogę dalej myśleć.
Dzień pizzy dzisiaj? Nawet nie wiedziałam a tak się składa że mam w planie zrobić. Wpadnie dzisiaj kolega to myślałam że zrobię bo dawno nie robiłam. Musze później wyrobić ciasto. Jak dla mnie pizza że szparagami, szynką i sosem holenderskim, normalnie rozwala moje kubki smakowe [emoji39][emoji7][emoji39]
Mówicie że będziecie polować w Lidlu, ciekawe czy u nas cos będzie, ale ja tam i tak rzadko coś kupuje w takich sklepach a specjalnie o 7 rano to napewno nie będę nigdzie lecieć hehe.
@Althea wszystkiego naj naj [emoji512][emoji512][emoji512]
Miłej soboty[emoji8][emoji8][emoji8]
Dzień pizzy dzisiaj? Nawet nie wiedziałam a tak się składa że mam w planie zrobić. Wpadnie dzisiaj kolega to myślałam że zrobię bo dawno nie robiłam. Musze później wyrobić ciasto. Jak dla mnie pizza że szparagami, szynką i sosem holenderskim, normalnie rozwala moje kubki smakowe [emoji39][emoji7][emoji39]
Mówicie że będziecie polować w Lidlu, ciekawe czy u nas cos będzie, ale ja tam i tak rzadko coś kupuje w takich sklepach a specjalnie o 7 rano to napewno nie będę nigdzie lecieć hehe.
Ennis92
U nas też dziś pizza będzieWitam sobotnio [emoji4] my wstaliśmy wcześniej i zabraliśmy się do roboty. Już prawie wszystko gotowe. Mam nadzieję że mój jeszcze podłogę umyje, bo ja padam już na pysk. Muszę odpocząć a potem mogę dalej myśleć.
renisus
Kiedy masz dokladnie to glukoze? Wydawalo mi sie ze gdzies teraz.Dzwoniłam do labo zapytać o glukozę. Robią swoją, nie ma odstępstw, nie ma mowy o cytrynie. To tyle z mojej nadziei
Ja mialam straszny sen, ze jechalam do szpitala z malym sprawdzic jego cukier, czy moge go nakarmic. I wchodzac do szpitala zdalam sobie sprawe, ze zostawilam go w aucie bo o nim zapomnialam. Pobieglam szybko i modlilam sie, zeby nic sie nie stalo bo goraco. Wzielam go na rece i stwierdzilam ze olewam sprawdzanie krwi i zaczelam go karmic piersia. Otrzasnac sie nie moge jakos.
slodkatrojeczka
Mój też nie. Przymierzam się do zmywania. Ciągle chce mi się pić i spać. Zaczynam się zastanawiać, czy mi cukier nie skacze. Po jedzeniu czuję się strasznie spragniona i zmęczona. Do tego serce mi wali jak szalone.Obiad zrobiony, odkurzone resztę mam w nosie
Odpoczywam bo coś nie mój dzień dzisiaj
slodkatrojeczka
25 lutego. Bedzie dokładnie 21+1Kiedy masz dokladnie to glukoze? Wydawalo mi sie ze gdzies teraz.
Ja mialam straszny sen, ze jechalam do szpitala z malym sprawdzic jego cukier, czy moge go nakarmic. I wchodzac do szpitala zdalam sobie sprawe, ze zostawilam go w aucie bo o nim zapomnialam. Pobieglam szybko i modlilam sie, zeby nic sie nie stalo bo goraco. Wzielam go na rece i stwierdzilam ze olewam sprawdzanie krwi i zaczelam go karmic piersia. Otrzasnac sie nie moge jakos.
renisus
Oj to jeszcze chwilke i bedzie po wszyskim [emoji4]Zawsze to lepsze niz badanie w 16 tyg, jak na mialam a i tak mialam za pozno robione. Takie badanie i mdlosci bleee.25 lutego. Bedzie dokładnie 21+1
Sasiadka trawe pali pod domem i mi smierdzi w domu [emoji35]
slodkatrojeczka
O nie przy mdłościach to ja bym tego w ogóle nie tknęła. Mam glukozową fobię Co do palenia trawy to u mnie się boją, bo mąż mundurowyOj to jeszcze chwilke i bedzie po wszyskim [emoji4]Zawsze to lepsze niz badanie w 16 tyg, jak na mialam a i tak mialam za pozno robione. Takie badanie i mdlosci bleee.
Sasiadka trawe pali pod domem i mi smierdzi w domu [emoji35]
reklama