Dorka88
Fanka BB :)
Szkoda ze nie będzie z krótkim rękawem przydałaby się do szpitala.Będą koszule do karmienia za 30zeta ja idę polować na stówę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda ze nie będzie z krótkim rękawem przydałaby się do szpitala.Będą koszule do karmienia za 30zeta ja idę polować na stówę
Wklejaj bo ja szukam i nie znalazłamJak chcecie to na wyprawkowy wkleje skany z gazetki. Wydaje mi się że znalazłam dobrą
Może ciężarne to się nie będą tak szarpaćO nie zauważyłam [emoji4] ja się nie nadaje na takie bijatyki ale jak ktoś ma więcej cierpliwości to chyba warto spróbować [emoji4]
Ja tez mam na przedniej i Przyznam, ze lipa. Wczoraj na koncercie kopała jak trąbka grała i to czułam. Potem przed snem poczułam a tak to dziś ze dwa kopniaki i cisza. Z Maksem czułam wyraźniej ale łożysko miałam na tylnej.
Jest wersja z mamą?
No i GRATULACJE [emoji173]️ gang dziewczyn się powiększa
Po psie nadal cisza. Dziś przyjechali goście na pokoje i trafiła mi się ciężarówka w 7 miesiącu ciąży [emoji4][emoji4] psycholog dziecięcy. Bardzo fajne tematy poruszaliśmy. Generalnie, mam fajnych gości na ten weekend. Nie nadrobiłam wszystkich stron- przepraszam. Nie mam na to za bardzo siły. Tym bardziej, ze wola mnie żelazko bo kolejna tura rzeczy do prasowania....
A wczoraj na koncercie „raz,dwa,trzy” zdobyłam dla Zosi coś takiego: Zobacz załącznik 941245
Jeden z plusów mieszkania w Niemczech jest taki, że tu nie ma przepychanek w lidlu. Mało tego można wszystko online zamówić.I chować brzuchy, bo łokcie pójdą w ruch
Prawdziwe GRAŻYNY i JANUSZE nigdy nie odpuszczają więc będą się szarpaćMoże ciężarne to się nie będą tak szarpać